La Industria Galda de Jos, goarna reunirii sună pe 15 ianuarie | După plecarea lui Cătălin Ştef, postul de portar – o problemă majoră pentru Paul Ciucă

Şi Industria Galda, echipă clasată la mijlocul stagiunii, pe ultima treaptă a podiumului Seriei a 5-a din Liga a 3-a, va relua antrenamentele în 15 ianuarie, la fel ca şi Performanţa Ighiu (într-o proporţie redusă data începerii pregătirii ar putea fi decalată cu o săptămână, până în 22 ianuarie). Problema majoră a perioadei de vacanţă o reprezintă pentru antrenorul Paul Ciucă postul de portar, rămas descoperit după ce goalkeeperul Cătălin Ştef, un simbol fotbalistic al găldenilor, a anunţat că pleacă în Germania, cu familia, la muncă.

*Nicuşor Bănică, la mare căutare

Cum în efectivul divizionarei terţe mai este doar Marius Iancău, „galben-albaştrii” caută soluţii pentru acoperirea compartimentului, o variantă plauzibilă fiind Nicuşor Bănică, ce nu se împacă cu statutul de rezervă permanentă la Metalurgistul Cugir şi ar intenţiona să părăsească gruparea de sub Drăgana, de statutul său mai interesându-se alte două conjudeţene, Unirea Alba Iulia şi Sportul Petreşti. Din punct de vedere financiar, elevii antrenorului Paul Ciucă au intrat în vacanţă cu salariile achitate la zi, restante fiind cinci prime din tur.

*Amicale cu „U” Cluj, AFC Hermannstadt şi Metalurgistul Cugir

Până în prezent, au fost fixate 5 partide de verificare, după cum urmează: Navobi Alba Iulia (27 ianuarie, la Cricău), CS Ocna Mureş (3 februarie), „U” Cluj (10 februarie), Metalurgistul Cugir (17 februarie) şi AFC Hermannstadt (24 februarie) – toate în deplasare. În privinţa modificărilor din lot, „principalul” Industriei, Paul Ciucă, a „pus ochii” pe un alt tânăr fotbalist talentat, Stoia (15 ani, Limbenii Limba), ce va fi testat în perioada următoare. Un posibilă achiziţie este mjlocaşul Adrian Lăcătuş (21 ani), ce a activat în toamnă la Transalpina Șugag, liderul Ligii a 4-a, după ce în vară a promovat cu Şurianu Sebeş, însă momentan fotbalistul este plecat în Germania, iar discuţiile nu au avansat.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...