La Ighiu, primul eșec pentru CS Universitatea Alba Iulia! CIL Blaj a spart gheața în acest sezon

Performanța Ighiu a dat lovitura în derby-ul rundei a 4-a din Liga a 4-a, producând prima înfrângere a sezonului pentru CS Universitatea Alba Iulia, echipă cotată drept favorită la promovarea în eșalonul superior.

Trupa lui Adorian Himcinschi a câștigat de justețe, scor 2-0 (0-0), cu toate că oaspeții au avut o bară în prima repriză (R. David 36), golurile unei victorii importante în economia stagiunii fiind marcate de atacantul S. Turuș, respectiv P. Lazăr, ultimele 10 minute fiind decisive pentru stabilirea rezultatului final, ce reprezintă o surpriză. De acest eșec al studenților (al doilea de la înființare, precedentul fiind în finala județeană a Cupei României) a profitat liderul CS Ocna Mureș, care s-a distanțat în ierarhie, în vreme ce ighienii s-au revanșat implicit după înfrângerea anterioară, de la Daia Română.

Performanța Ighiu – CS Universitatea Alba Iulia 2-0 (0-0)

Marcatori: S. Turuș (81), P. Lazăr (88).

CIL Blaj – Energia Săsciori 2-1 (2-1)

Formația din “Mica Romă” a repurtat primul succes stagional, trecând, pe propriul teren de Energia Săsciori, ce rămâne fără victorie în acest sezon. CIL-ul era obligată să câștige întrucât a dezamăgit în primele două runde și a reușit să se impună la limită, rezultatul fiind stabilit încă de la finalul primei reprize.

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Dan 15 septembrie 2019 at 17:03

Pentru voi, este o surpriză rezultatul de la Ighiu.Nu le puteti avea toate.

Gio 15 septembrie 2019 at 17:34

Cu domnul “doctor” Ursu o sa mai aveți știri la înfrângerile echipei. acesta este doar începutul . Cu un asemenea specimen ma mir ca au câștigat atât pana acum .

Un cetățean 15 septembrie 2019 at 22:57

Domnul doctor Ursu pe unde a fost a plecat exact ca ursul păcălit de vulpe. Așa o sa fie și aici când încep înfrângerile .

Gio 16 septembrie 2019 at 13:19

Ursu păcălit de vulpe-))))))) Buna asta

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...