Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Gala Sportului 2015, Gina Gogean, invitatul anului | Premii totale în valoare de 60.000 de lei, pentru performerii judeţului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gala Sportului Judeţean 2015 va avea două momente inedite în acest an, care se doresc a deveni obişnuinţă şi în ediţiile viitoare. Astfel, Gala Sportului Judetean diplomei58a fost instaurată o nouă secţiune, „invitatul anului”, reprezentat în 2015 de către celebra gimnastă Gina Gogean, cadrul didactic al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Mai mult, în atenţia participanţilor va fi adus şi un caz social, sportiv care va fi sprijinit financiar prin mărinimia celor prezenţi. Tradiţionalul eveniment se va desfăşura, vineri, 18 decembrie, cu începere de la ora 17.00, în restaurantul „Mercur Styl” din municipiul Alba Iulia, cuantumul recompenselor cifrându-se la 60.000 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acţiunea prin care sunt premiaţi performerii din Alba este organizată de Consiliul Judeţean Alba, în colaborare cu DJST Alba. De asemenea au fost modificate substanţial şi topurile, urmând să fie acordate distincţii, dar şi premii în bani, pentru cel mai bun sportiv (olimpic şi neolimpic), cel mai bun antrenor (olimpic şi neolimpic), cel mai bun sportiv pe ramuri de sport, dar şi premii de merit pentru întreaga activitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea