Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La doar o oră după ce a fost lăsat fără permis de polițiști, un bărbat din Alba a fost depistat la volanul unui BMW. Cum s-a sfârșit aventura

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La doar o oră după ce a fost lăsat fără permis de polițiști, un bărbat din Alba a fost depistat la volanul unui BMW. Cum s-a sfârșit aventura

Un bărbat din Alba a fost condamnat la pedeapsa unei amenzi penale în cuantum de 4.500 lei, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Sentința Judecătoriei Blaj a fost pronunțată în data de 9 august, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

La data de 14.11.2021, ora 1.51, inculpatul, care a condus autoturismul marca BMW, a fost sancționat contravenţional cu amendă, pentru că nu avea asupra sa documentele, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, dacă fapta nu constituie, potrivit legii, infracţiune, pentru conducerea unui autovehicul care nu este dotat cu trusă medicală, două triunghiuri reflectorizante şi stingător pentru incendii, omologate și pentru nepurtarea centurii de siguranţă.

Cu aceeaşi ocazie, i s-a aplicat sancţiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile, începând cu data de 14.11.2021.

Inculpatului i s-a reținut permisul de conducere și i s-a eliberat dovada înlocuitoare cu seria CU, nr. 2924012, emisă fără drept de circulație.

Inculpatul a lăsat autoturismul la fața locului și a plecat pe jos. După aproximativ o oră, a revenit la autovehicul, s-a urcat la volan și a condus în dreptul imobilului cu numărul 58 de pe strada menționată, inculpatul a fost din nou oprit de organele de poliţie, care, au constatat că acesta nu are permisul de conducere asupra sa şi are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a sancțiunii aplicate în aceeași zi, la ora 2.10.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea