Rămâi conectat

Sport

La Deva, CSO Cugir – CSC Sânmartin 4-1 (1-1), într-un joc de verificare | Fl. Sandu (ex-Academica Clinceni), debut cu gol

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir, viceliderul Seriei a 9-a din Liga a 3-a, a repurtat prima victorie din această iarnă, pe terenul sintetic de la Deva, cu CSC Sânmartin (Seria a 10-a), scor 4-1 (1-1).

Bihorenii, ce-i au în efectiv pe Sorian și Măd. Popa, foștii echipieri ai grupării de sub Drăgana, au deschis scorul, prin P. Andras (18), însă trupa lui Lucian Itu a reușit să egaleze până la pauză, prin golgheterul M. Lupu (32). „Roș-albaștrii” l-au achiziționat zilele acestea pe Florinel Sandu (20 de ani, împrumutat până la vară de la Sport Team București), fotbalist care la debut a reușit să marcheze în minutul 63 (în toamnă a jucat 3 întâlniri în Liga 1 pentru Academica Clinceni). Până la final au mai punctat Cocan (79) și M. Lupu (84, reluare cu capul după o fază în care a fost implicat Budin), la scorul de 3-1 portarul R. Opric reușind să apere un penalty executat de Fl. Pop.

CSO Cugir: Toilă – Dohotariu, Vlădia, I. Grozav, Vitinha – Șaucă, Boldea, L. Contra, Dușmanu – P. Păcurar, M. Lupu; după pauză au intrat R. Opric, Casian, Tăban, Al. Rus, Budin, Cocan, Fl. Sandu, Cioargă. Nu au evoluat N. Bănică, M. Neagu, Șuteu, R. Voicu, Itu și Șt.  Radu (ce se va prezenta de la 1 martie la antrenamente).

Cu acest prilej, cugirenii au încheiat cantonamentul centralizat ce s-a desfășurat la domiciliu, în perioada 2-12 februarie. Chiar dacă programul mai poate suporta modificări, mai sunt prevăzute jocuri de verificare cu Măgura Cisnădie (locul 5 în Seria a 7-a) – în 20 și 27 februarie, Șoimii Lipova (locul doi în Seria a 8-a) – în 6 martie.

*CS Ocna Mureș, amical anulat cu Someșul Dej

CS Ocna Mureș a anulat amicalul prevăzut sâmbătă, pe terenul sintetic de la Iclod, în compania altei divizionare terțe, Someșul Dej (locul 5 în Seria a 10-a). Această dezizie a fost luată întrucât gruparea din Cluj a modificat ora de începere a partidei de verificare, încurcând programul ocnamureșenilor ce aveau prevăzută vizita medicală în dimineața aceleiași zile. Până în prezent echipa condusă de Gabriel Cotoară are disputate 4 întâlniri test, ultimele trei fiind câștigate: triunghiular cu Sticla Arieșul Turda (2-2) și Viitorul Cluj (1-2), Avântul Reghin (3-2), Măgura Cisnădie (4-0) și Unirea Ungheni (2-1). Mai sunt programate trei dispute: Sticla Arieșul Turda (20 februarie, deplasare și 6 martie, pe teren propriu), Gaz Metan Mediaș II (27 februarie, locație nestabilită), fiind luat în calcul și un joc cu Olimpia Aiud (în timpul săptămânii).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea