Rămâi conectat

Cultură Educație

La Cugir se dă startul târgurilor de orientare profesională pentru liceenii din judeţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Azi, 15 noiembrie 2011, începe la Cugir, la ora 11.00, la Cantina Liceului I.D. Lăzărescu, seria de târguri de orientare profesională a elevilor din clasele a X-a de la liceele cu profil tehnic din judeţul Alba. Această acţiune de sprijinire a mediului economic din judeţ este organizată de Consiliul Judeţean Alba împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, primăriile municipiilor Alba Iulia, Aiud şi Blaj, primăriile oraşelor Cugir şi Câmpeni şi Asociaţia ASMEA şi are ca scop asigurarea unui cadru organizat în care cererile de forţă de muncă în meseriile de care angajatorii au nevoie să fie cunoscute de elevii claselor cu profil tehnic, care vor putea opta pentru continuarea pregătirii profesionale, îmbrăţişând o meserie. Elevii din clasele a X-a au ocazia să afle cerinţele efective de pe piaţa muncii, să cunoască angajatorii şi profilul acestora, meseriile pentru care există cerinţe, în scopul unei mai eficiente orientări profesionale.
Târgurile se vor desfăşura în încă patru locaţii din judeţul Alba, între orele 11.00 – 13.00, după cum urmează: lAiud – 16 noiembrie a.c., la Colegiul Tehnic Aiud; lCâmpeni – 22 noiembrie a.c., la Sala de Sport din incinta Grupului Şcolar Forestier; lAlba Iulia – 23 noiembrie a.c., la Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Dorin Pavel”; lBlaj – 24 noiembrie a.c., la Sala de Sport a Grupului Şcolar „Timotei Cipariu”. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea