Rămâi conectat

Sport

La All Star Game 2013, 4 reprezentanţi pentru CSU Alba Iulia: Eniko Tarţa, Amanda Thompson, Ekaterina Abramzon şi antrenorul Miroslav Popov!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La All Star Game 2013, meciul stelelor ce va avea loc la Alba Iulia, miercuri 3 aprilie, vor fi 4 reprezentanţi pentru CSU Alba Iulia: Eniko Tarţa, Amanda Thompson, Ekaterina Abramzon şi antrenorul Miroslav Popov, în selecţionata Nordului!

Este o situaţie similară cu cea de anul trecut, când All Star Game 2012 s-a disputat tot în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar echipa locală a avut 4 jucătoare: Ramona Tarţa, Ekaterina Abramzon (nominalizate şi în acest an), Nadia Parker, Breanna Salley şi iar ca antrenor  pe Tomas Bilek.

În aceasta dimineata, s-a terminat centralizarea voturilor pentru stabilirea celor doua selectionate, NORD si SUD, care se vor infrunta, in data de 03 aprilie 2013, in Sala Sporturilor din Alba Iulia, in cadrul traditionalului eveniment “ALL STAR GAME”, feminin. Astfel, in urma voturilor publicului (1336 voturi inregistrate), reprezentantilor mass-media (10 voturi de la institutii de presa) si a departamentului tehnic al Federatiei Romane de Baschet, va prezentam mai jos cele doua echipe care vor face spectacol la Alba Iulia, cu urmatoarele precizari:
– Ponderea votului final a fost anuntata inca de la deschiderea votului ca fiind: 30% votul publicului, 30% votul mass-media si 40% votul tehnic FRB.
– Pastrand traditia, FRB a anuntat ca in componenta celor doua selectionate se vor afla minim cate un reprezentant de la fiecare echipa din LNBF, echipele NORD si SUD fiind formate din cate 14 sportivi si 2 antrenori.

Selectionata NORD

1. Annemarie PARAU (CSM SATU MARE) *
2. Tiffany BROWN (BCM DANZIO TIMISOARA)
3. Ramona Eniko TARTA (CSU ALBA IULIA)
4. Monika BROSOVSZKY-BORIGA (BC UVG ICIM ARAD)*
5. Chrissy GIVENS (BC UVG ICIM ARAD)
6. Flavia FERENCZI (UNIVERSITATEA CLUJ-NAPOCA)
7. Ekaterina ABRAMZON (CSU ALBA IULIA)*
8. Alexandra Gabriela VLAICU (CSM U ORADEA)
9. Carla Donette BARTEE (BC UVG ICIM ARAD)
10. Amanda Clara THOMPSON (CSU ALBA IULIA)*
11. Cristiana CUTAS (BC UVG ICIM ARAD)
12. Shanika FREEMAN (CSM SATU MARE)
13. Kari Richel LAPLANTE (BC UVG ICIM ARAD)*
14. Kemile Lashawn JOHNSON (NOVA VITA TG. MURES)

Antrenori selectionata NORD – Dan FLESERIU (CSM Satu Mare) si Miroslav POPOV (CSU Alba Iulia)

Selectionata SUD

1. Matee AJAVON (CSM TARGOVISTE)*
2. Florina DIACONU (RAPID)
3. Gabriela CURSARU (OLIMPIA BRASOV)
4. Milica IVANOVIC (ACS SEPSI SIC SF. GHEORGHE)*
5. Ancuta STOENESCU (CSM TARGOVISTE)
6. Jasmine BAILEY (ACS SEPSI SIC SF. GHEORGHE)
7. Gabriela MARGINEAN (CSM TARGOVISTE)*
8. Claudia POP (CSM TARGOVISTE)
9. Ashley ARLEN (CSBT ALEXANDRIA)*
10. Jilian ROBBINS (CSM TARGOVISTE)
11. Emina DEMIROVIC (CSM BUCURESTI SPORTUL STUDENTESC)
12. Mekia VALENTINE (ACS SEPSI SIC SF. GHEORGHE)*
13. Larisa TOMA (SCM U CRAIOVA)
14. Ksenia TIKHONENCKO (CSM TARGOVISTE)

Antrenori selectionata SUD – Florin NINI (CSM Targoviste) si Deri CSABA (ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe)

Totodata, in urma centralizarii voturilor, va putem anunta si “cinci-urile” de baza pentru cele doua selectionate, in urma preferintelor publicului, mass-media si FRB:

NORD
1. Annemarie PARAU
2. Monika BROSOVSZKY-BORIGA
3. Ekaterina ABRAMZON
4. Amanda THOMPSON
5. Kari LAPLANTE

SUD
1. Matee AJAVON
2. Milica IVANOVIC
3. Gabriela MARGINEAN
4. Jilian ROBBINS
5. Mekia VALENTINE

Din partea publicului, sportivele care au adunat cele mai multe voturi in selectionata NORD au fost Tiffany BROWN ( BCM Danzio Timisoara – 271 de voturi) si Annemarie PARAU (CSM Satu Mare – 269 voturi), iar din selectionata SUD au fost Matee AJAVON (CSM Targoviste – 322 voturi) si Jasmine BAILEY (ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – 335 voturi). Preferatii mass-media din selectionata NORD au fost Annemarie PARAU (CSM Satu Mare) si Chrissy GIVENS (BC UVG ICIM Arad), cu cate 6 voturi, iar din selectionata SUD au fost Gabriela MARGINEAN si Jillian ROBBINS (ambele de la CSM Targoviste), cu cate 8 voturi.

Reamintim ca baza de vot a fost alcatuita inainte de 11 martie cu 151 de sportive si 14 antrenori principali care activeaza la toate echipele din LNBF, numele acestora fiind prezente in programul de vot pentru public pana in 25 martie. Dupa oprirea programului de vot, au fost contabilizate 1336 de voturi din partea publicului, iar din partea mass-media si-au exprimat preferintele 10 institutii de presa.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0, în Divizia A1, cu Daria Ocenic titulară în ultimul set

Dan HENEGAR

Publicat

în

La a 3-a partidă consecutivă disputată în „Alba Blaj” Arena, Volei Alba Blaj a învins Știința Bacău, scor 3-0 (25-17, 25-14, 25-14), într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Venită după decepția din grupele Ligii Campionilor, surpriza neplăcută cu Prometey Dnipro, 2-3 în fața fanilor, echipa din „Mica Romă” a câștigat lejer în 58 de minute în fața formației ce a înregistrat eșecuri pe linie și nu a luat niciun set în actuala stagiune.

În distribuția gazdelor a evoluat din nou talentata Daria Ocenic (care săptămâna trecută a debutat pe prima scenă), voleibalista de 14 ani și 4 luni fiind titulară în al 3-lea set, când a reușit două puncte.

Marți este joc în Franța, cu Volero Le Cannet, în Liga Campionilor, iar etapa viitoare deplasare la Rapid București.

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 13 puncte, Raisa Ioan – 6, Jovana Kocić – 7, Iarina Axinte – 3, Anneclaire Ter Brugge – 9, Paula Partnoi – 9, Andra Cojocaru (l), au mai intrat Daria Ocenic – două, Lea Deak, Isidora Kockarević – unul. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare