Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

La 82 de ani, Victoria Ghirișan, un exemplu pentru tineri: Niciodată nu am lipsit de la vot. Președintele e ca un tată pentru noi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În vârstă de 82 de ani, Victoria Ghirișan a votat la a doua oră a dimineții, la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia (secția nr. 22). Nu și-a pierdut încrederea și spune că România ar putea deveni o țară mai bună. Aseamănă președintele cu părinte și consideră că dacă tata și mama se înțeleg, copiii cresc liniștiți și nestresați.

Victoria Ghirisan08

”Votez pentru o situație mai bună. Să nu se mai fure atât și să fie bine, iar președintele care va fi ales să fie un om cu suflet, care să fie atașat de noi, de popor. Cât poate, cât îl ajută puterile, să nu se îndepărteze de noi. În limita posibilităților, președintele este ca un tată al nostru, ca într-o familie”, a spus Victoria Ghirișan.

La vot a venit singură, dar ajutată de o cârjă, din cauza unor probleme la piciorul drept. Vârstnica a salutat ziariștii cu ”Doamne ajută”, iar apoi a spus: ”niciodată nu am lipsit la alegeri”.

Victoria Ghirisan11

Victoria Ghirișan domiciliază pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia și îndeamnă cetățenii să voteze un președinte bun pentru că ”unde e atmosferă și aerul plăcut în casă, acolo domină și belșugul”.

Astăzi, 2 noiembrie are loc primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea