Rămâi conectat

Ştirea zilei

KFC deschide până la sfârșitul anului un restaurant la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kentucky Fried Chicken (KFC) are în plan deschiderea unui restaurant la Alba Iulia, în prezent nefiind stabilite locația în care va funcționa, investiția sau numărul de angajați. Restaurantul va fi inaugurat în această toamnă, potrivit unor surse oficiale.

Acesta va fi, dacă KFC nu va deschide alt restaurant până la inaugurarea celui din Alba Iulia, al 73-lea din România, în prezent gigantul american având 72 de puncte de desfacere în țară.

Potrivit unor surse neoficiale, KFC, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de restaurante, este în tratative privind găsirea spațiului potrivit în care să funcționeze, fiind luate în calcul centrul comercial Alba Mall sau zone centrale din oraș, cu vad bun.

Potrivit acelorași surse, sunt mari șanse ca restaurantul să fie deschis la Alba Mall.

La nivel mondial KFC deține peste 15.000 de restaurante în peste 100 de țări, dintre care cele mai multe în Statele Unite ale Americii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea