Jurnalista Antoaneta Etveș, originară din Blaj, a încetat din viață la nici 38 de ani, în urma unui accident vascular cerebral: „Te vom iubi oriunde te vei afla!”

Jurnalista Antoaneta Etveș, originară din Blaj, a încetat din viață la nici 38 de ani, în urma unui accident vascular cerebral, care a ținut-o în comă timp de 41 de zile.

Internată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, Antoaneta a luptat timp de 41 de zile să trăiască. Avea atât de multe motive… Un soț iubitor, un băiețel de doar 13 ani, frați, nepoți, zeci de prieteni și colegi. Toți s-au rugat pentru ea, în tot acest timp. Din păcate, Dumnezeu a avut alt plan pentru fosta noastră colegă și a chemat-o la El, chiar în ziua Pogorârii Duhului Sfânt, pe 8 iunie.

ELIT

În urma ei rămân îndureraţi soţul (Ciprian Mailat, fost redactor-şef al revistei Capital) şi un băieţel de 13 ani.

 „A venit cea mai urâtă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip și familia noastră: am fost anunțați că, după 41 de zile de suferință, soția mea și mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveș, a plecat într-un loc mai frumos.

Mihail David - 2020

Vei rămâne mereu în inimile noastre, știu că ne vei zâmbi și vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, draga mea!”, a anuntat sotul său pe 8 iunie.

Mesaj de rămas bun

“Viața pe pământ pentru Sorina Antoaneta s-a sfârșit. Eu, Ciprian, soțul ei, încerc să vă trimit câteva gânduri, pe care Antoaneta, din păcate, nu a mai reușit să vi le transmită: Iubiți viața! Iubiți copiii! Iubiți marea, cireșele și toate lucrurile frumoase care ne aduc bucurii. Fericirea e doar la un pas distanță: un simplu gest, o vorbă bună pot schimba viața unui om. A sări în ajutorul cuiva este un lucru firesc, omenesc. Viața e prea frumoasă să stăm supărați. Bucurați-vă de ea și faceți tot ce vă place”, a notat Ciprian Mailat pe pagina de Facebook a Antoanetei.

Trupul neînsuflețit al celei care a fost Antoaneta Etveș a ajuns astăzi la Blaj, orașul în care s-a născut.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, 11 iunie, la Blaj.

Condoleanțe familiei!

Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească!

Sursa: puterea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...