Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Juristul Marius Lucan a demisionat din funcția de manager al Spitalului din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

manager Spital Cugir01La exact trei luni de la numirea pe funcţie, juristul Marius Lucan i-a prezentat primarului Adrian Teban, demisia sa din calitatea de manager interimar al Spitalului Orăşenesc Cugir.

Lucan a primit decizia de manager pe data de 5 martie a.c, ca urmare a încetării mandatului la conducerea interimară a instituţiei a economistului Silviu Samoilescu. El şi-a motivat gestul având în vedere  problemele istorice destul de delicate din cadrul spitalului, rămase nerezolvate,  care potrivit acestuia creează serioase dificultăţi în gestionarea şi exercitarea activităţii manageriale. Lucan s-a mai arătat nemulţumit şi de faptul că pentru a treia lună consecutiv, fostul director financiar -contabil Silviu Samoilescu se află în concediu medical, situaţie ce face imposibilă revenirea pe funcţia respectivă a economistei Mihaela Schneider, care a câştigat în instanţă procesul cu instituţia locală de sănătate obligându-l pe Samoilescu să-şi caute loc de muncă.

La toate acestea se mai adaugă şi faptul că nu de mult timp a demisionat din funcţia de director medical, dr. Zoriţa Ciulea Prepeliţă, un medic cu multă experienţă a cărei absenţă este resimţită vizibil în activitatea instituţiei. Cugirenii mai au o speranţă şi anume aceea, ca Marius Lucan să se răzgândească renunţând la demisie, continuând să lupte pentru ca spitalul să funcţioneze spre binele celor care au nevoie să-şi trateze în siguranţă problemele de sănătate.

Autor: Constantin Predescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea