Rămâi conectat

Sport

Juniorul zlătnean Andrei Mărginean – titular în echipa României, la victoria cu Cipru

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mijlocaşul Andrei Mărginean (CS Zlatna) a fost titular în reprezentativa României Under 16, în partida amicală câştigată de „tricolori” în deplasare, cu formaţia similară a Ciprului.

La al doilea joc pentru formaţia pregătită de Sorin Colceag, jucătorul zlătnean (foto, cu numărul 4) a evoluat 61 de minute, după ce în prima partidă de verificare, disputată marţi, a intrat în ultimele 10 minute.

Echipa națională U16 antrenată de Sorin Colceag a încheiat cu o victorie stagiul de pregătire din Cipru. Tricolorii s-au impus cu scorul de 2-1 (1-1), după reușitele lui Munteanu, din minutul 4, și Albu, în ultimul minut de joc, din lovitură de la 11 metri. În primul meci dintre cele două formații, disputat marți, tot în Cipru, rezultatul final a fost de 1-1.

Delegația tricoloră revine în țară vineri, 11 februarie, și va intra direct în cantonament la Buftea. Tricolorii vor juca săptămâna viitoare o “dublă“ contra selecționatei U15 a Italiei. Primul meci se va disputa la Buftea, marți, 14 februarie, de la ora 15:00, și va putea fi urmărit în direct pe canalul de youtube al FRF TV. Cel de-al doilea joc va avea loc joi, 16 februarie, de la ora 11:00, pe același teren.

Sursa: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea