Juniorii Unirii scoşi în stradă! Consilierii locali albaiulieni au reziliat ieri contractul cu FC Unirea 2006

Deşi aleşii liberali au încercat să amâne discutarea proiectului, pentru o dată ulterioară, în cele din urmă, în şedinţa de ieri a Consiliului local Alba Iulia, s-a decis (10 voturi pentru, 8 abţineri şi 3 împotrivă), reziliarea contractului de comodat (nr. 16.974/ 2005, valabil până în luna august a acestui an) dintre Consiliul Local al municipiului Alba Iulia şi SC Fotbal Club Unirea 2006, începând cu datat adoptării prezentei hotărâri.

Reamintim că clubul din Cetatea Marii Uniri s-a retras din Liga a 2-a, din motive financiare, continuându-şi activitatea la nivelul Centrului de copii şi juniori.

ELIT

Consecinţele teoretice: actualii conducători (preşedintele Mihai Dăscălescu şi directorul sportiv Florian Brumaru) să părăsească birourile din incinta arenei, iar juniorii „alb-negrii” nu ştiu dacă vor mai putea să-şi dispute meciurile interne pe „Cetate”.

Menţionăm că săptămâna trecută derby-ul judeţean FC Unirea Alba Iulia – LPS Sebeş la juniori s-a jucat pe terenul central, iar Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba a declarat miercuri că pentru salvarea fotbalului albaiulian este nevoie de o altă societate.

Practic în acest moment, actuala echipă uniristă mai există numai cu numele, iar de la vară va abandona total activitatea pe actuala structură juridică, căutându-se alte variante de existenţă a fotbalului în Cetatea Marii Uniri.

ADEZIUNE PLUS

Sunt consternat de hotărârea luată de consilieri, tocmai în ziua în care am mai găsit doi sponsori mai mici care să sprijine juniorii. Ar fi trebuit să fim să fim întrebaţi şi noi. Avem în curte peste 150 de copii şi juniori legitimaţi”, a declarat Florian Brumaru, director sportiv al Unirii Alba Iulia şi antrenor la echipa juniorilor B.

Dan HENEGAR

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

aleman 5 aprilie 2013 at 20:02

Rusine Hava, rusine !!!!

NELUTU DEMETER 7 aprilie 2013 at 12:13

… sper sa nu se construiasca ceva !

Comentariile sunt oprite