Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Juniorii CSU Aba Iulia premiați la Openul de șah Romgaz Mediaș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Medias a fost de curand gazda celui mai puternic turneu de sah rapid care s-a organizat in acest an in Romania. Fondul de premiere de peste 5000 euro a atras la start 118 de participanti, dintre care 4 mari maestri internationali, 6 maestri internationali si 6 maestri FIDE.

 

Radu Tampea locul 1 la juniori sub 12 aniCSU Alba Iulia a fost participat la turneu cu 7 sportivi seniori si juniori. Cel mai bine s-a clasat fostul campion national de juniori, Tudor Sfarlog, care cu 6,5 puncte din 9 partide a ocupat locul 9 in clasamentul general, in timp ce Marius Ceteras s-a clasat pe locul 11 cu 6 puncte.

 

Turneul a fost castigat de marele maestru international Vlad Jianu cu 7,5 puncte, urmat de un grup de 7 jucatori cu 7 puncte, toti acestia fiind mari maestri internationali sau maestri internationali.

 

Printre remarcatii competitiei s-au aflat si juniorii albaiulieni Radu Tampea (9 ani), care a obtinut premiul special pentru cel mai bine clasat junior sub 12 ani, si Iustin Ciorgovean, care a obtinut premiu special pentru cel mai bine clasat jucator cu rating in intervalul 1601-1700. De asemenea premii speciale au obtinut si Cristian Campian, locul 2 la jucatori cu rating in intervalul 1901-2000, si Nicolae Sandru, locul 3 la veterani peste 50 de ani.

 

Turneul a fost organizat de ACS Elisabeta Polihorniade, SNGN Romgaz SA si Directia Municipala pentru Cultura, Sport si Tineret Medias. (TB)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea