Rămâi conectat

Sport

Junioarele III și IV de la CSO Cugir, la turneul „Cupei municipiului Vulcan” la handbal feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSo Cugir - Sf. Maria Timisoara 15Grupele de handbaliste junioare III şi IV ai clubului CSO Cugir vor participa în aceste zile la ediția a II-a a  „Cupei  municipiului Vulcan” la handbal feminin, competiție organizată de către Clubul Sportiv Vulcan, Primăria Vulcan şi Asociaţia Judeţeană de Handbal Hunedoara.

La întrecere vor lua parte categoriile de vârstă corespunzătoare junioarelor V,IV,și III ale cluburilor: CS Vulcan, CSȘ Hunedoara, CSȘ Petroșani, Frontiera Curtici, Victoria Nădlac.

Jucătoarele sunt însoțite de către antrenorul principal prof. Petru Micu. Jocurile se dispută pe terenul de sport al Şcolii Gimnaziale nr. 5 Vulcan iar în cazul vremii nefavorabile meciurile se vor muta în sala de sport a municipiului Vulcan.

Prima ediție desfășurată „în vale” a fost câștigată de către grupele de junioarele IV și V ale grupării de la poalele Drăganei, sportivele antrenate de către antrenorii Petru Micu și Ioan Bașca întorcându-se de la acel turneu cu titlul de campioană și de echipa cea mai disciplinată a competiției. La același turneu CSO Cugir s-a putut mândri și cu cele două titluri pentru individualitățiile personale revenite jucătoarelor,  Karina Roman-desemnată ca cea mai tehnică jucătoare și Marta Olinovici –golghetera competiției.

Sorin GIURCĂ

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea