Rămâi conectat

Actualitate

Judoka Oana Ignat (CS Unirea Alba Iulia) – medalie de bronz la Campionatele Naţionale Under 13

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul săptămânii s-au desfăşurat, la Gura Humorului, finalele Campionatelor Naţionale la Judo, competiţie destinată sportivilor sub 13 ani, întrecere unde Oana Ignat (CS Unirea Alba Iulia) a cucerit medalia de bronz. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a fost reprezentat la această importantă competiţie de 5 sportivi pregătiţi de inimoşii antrenori Cristian Dinu şi Ioan Todor. Toţi sportivii care au obţinut calificarea în finalele naţionale au avut comportări onorabile fiind dătătoare de speranţe pentru viitorul acestui sport în judeţul Alba.

Aceştia sunt: Ana Mărginean la categoria 32 kg; Raluca Hăbuc la categoria 32 kg, Denisa Florea la categoria 44 kg, Oana Ignat la categoria 48 kg, Sebastian Stoica la categoria 34 kg.

Dintre aceştia cea mai bună performanţă a fost reuşită de către Oana Ignat pregătită de către prof. Cristian Dinu (foto) care a fost la un pas de calificarea în finala categoriei 48 kg fiind învinsă în ultimele secunde ale confruntării. Aceasta a reuşit să urce totuşi pe treapta a treia a podiumul de premiere şi să cucerească medalia de bronz a categoriei respective.

Trebuie remarcată colaborarea fructuoasă dintre CS Unirea şi Colegiul tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, parteneriatul dezvoltat în ultimii ani între aceste instituţii fiind concretizat printr-un număr semnificativ de sportivi şi rezultate notabile în arenele competiţionale naţionale.

De asemenea trebuie subliniat sprijinul material oferit de către Societatea Comerciala Kronospan SRL Sebeş tinerilor judoka de la Colegiul Alexandru Domsa. (C.P.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea