Rămâi conectat

Curier Județean

Județul Alba – sub cod galben de ploi și vijelii până luni dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de astăzi (sâmbătă, 3 mai a.c.), de la ora 22.00 și până luni dimineața, la ora 9.00, județul Alba se află sub avertizare cu cod galben de ploi și vijelii.

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizarea anunțând că sunt prognozate averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat căderi de grindină, în special în zonele de deal şi de munte.

Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat 50 de litri pe metru pătrat.

Odată cu apariția ploilor se estimează și o scădere a temperaturilor care vor ajunge duminică și luni în jurul valorilor de 16-19 grade Celsius în timpul zilei și 4-9 grade Celsius noaptea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea