Rămâi conectat

Sport

Jos pălăria, elevi și profesori de la Liceul “Horea, Cloșca și Crișan” Abrud! “Mulțumim, Volei Alba Blaj!!!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La timpul potrivit am relatat despre gestul admirabil făcut de elevii Liceului “Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud, prezenți săptămâna trecută la Sibiu, în Sala “Transilvania”, la meciul din Champions League, dintre Volei Alba Blaj și Developres SkyRes Rzeszow. O atitudine superbă, micuții moți, împreună cu profesorii, fiind practic pata de culoare a întâlnirii, în multe momente dând tonul la încurajări pentru fetele lui Zakoc. Asta dincolo de afișarea cartoanelor sugestive prin mesaje, de genul „Respect Volei Alba Blaj„, „Hai Adina„, „Go Marina”! Și să vorbim aici despre aproape 300 de kilometri, cu bani scoși din propriile buzunare, oboseala acumulată prin ajungerea acasă târziu, în miez de noapte, totul însă pentru a fi alături de “mândria județului”, ce a scris istorie. Dar haideți să relatăm acest subiect și din interior, prin intermediul rândurilor scrise de unul dintre cei prezenți la Sibiu, dar nu înainte de a preciza: “Jos pălăria, elevi și profesori de la Liceul «Horea, Cloșca și Crișan» Abrud!

*Un vis devenit realitate…

Orice poveste începe cu «a fost odată…». Povestea noastră este de dată recentă. În urmă cu câteva zile, domnul profesor de Geografie Costea Leontin ne-a spus că în 22 februarie va avea loc la Sibiu un important meci de volei între campioana României Volei Alba Blaj și campioana Poloniei. A mai rămas doar un pas până ne-am hotărât să mergem să susținem echipa noastră campioană. Pentru noi totul a fost o premieră, începând cu pregătirea materialelor (bannere, steaguri etc.) și culminând cu prezența la meci. Cu mai bine de o oră înainte de începerea meciului am luat cu asalt Sala Sporturilor «Transilvania» din Sibiu. Odată ajunși în acestă cochetă sală de sport, am început pregătirile pentru începerea spectacolului mult așteptat. Fetele noastre campioane, ies la încălzire, spectatorii încep să le aplaude și să le încurajeze cu toate puterile, iar atmosfera este entuziasmantă. Începe meciul, sala vibrează de scandările suporterilor, jucătoarele zburdă pe teren, aleargă, sar, se înalță, se încurajează și se felicită, mingea nu are timp să se odihnească, antrenorii trăiesc la intensitate maximă meciul. Rând pe rând ne familiarizăm cu numele jucătoarelor noastre și intrăm tot mai mult în atmosfera jocului. Primele două seturi sunt câștigate de echipa noastră campioană, în tribune se declanșeză valuri de încurajări, însă echipa poloneză are o tresărire de orgoliu și câștigă setul trei. Publicul simte momentul mai dificil și încurajează frenetic echipa favorită. Setul patru este practic fără istoric, fetele noastre se întrec în realizări și câștigă setul și meciul. Căpitanul echipei, Adina Salaoru «pune cireașa pe tort» câștigând ultimul punct al meciului, spectatorii sunt în delir, jucătoarele se felicită și salută publicul.

Grupul nostru de susținători de la Liceul «Horea Cloșca și Crișan» din Abrud, rămâne încă în sală pentru a le felicita pe talentatele noastre fete care ne-au oferit o mare bucurie și o seară memorabilă. Într-o lume în care tinerii sunt copleșiți de telefoane, internet și rețele de socializare, cum ar fi Facebook, Instragram, Snapchat, WhatsApp etc. am descoperit că pot exista și alte modalități mult mai intersante și utile de recreere și socializare cu prietenii. Pentru aceasta mulțumim: Adina, Aleksandra, Ana, Andreea, Lena, Lynda, Mariana, Marina, Nneka, Petya, Ramona, Selime, Slavina, antrenorilor și tuturor celor care sprijină și susțin acestă frumoasă echipă de volei. Respect, Volei Alba Blaj!

P.S. Acest meci ne-a arătat ce frumos și antrenant este acest sport și a trezit în noi spiritul de echipă.”

Echipa de susţinători al echipei “Volei Alba Blaj, de la Liceul „HCC” Abrud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea