Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Joi, 5 iunie: Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

imagesPrimarul Cugirului Adrian Teban a convocat Consiliul Local pentru data de 5 iunie 2014, ora 11.00, la sala de şedinţe a Pimăriei locale, cu următorul Proiect al ordinii de zi:

  1. Proiect:  Aprobarea rectificării bugetului local al Oraşului Cugir pe anul 2014;
  2. Proiect:  Modificarea Regulamentului pentru organizarea şi funcţionarea Serviciului public de transport în regim de taxi;

Potrivit Raportului de Specialitate întocmit de Direcţia Economică a Primăriei,  se propune aprobarea bugetelor rectificate pe anul 2014, ale instituţiilor publice subordonate Consiliului Local al oraşului Cugir după cum urmează:

Învăţământ:

Pentru achitarea în luna iunie a drepturilor salariale aferente lunii mai 2014, pentru personalul din învăţământul preuniversitar de stat, se transferă 273 mii lei sume defalcate din TVA, din trimestrul al IV-lea în trimestrul al II-lea al anului 2014.

Influenţa pe şcoli este următoarea:

Scoala gimnazială „Iosif Pervain”     –  50.mii lei

Şcoala Gimnazială nr. 3 Cugir          –   88 mii lei

Şcoala Gimnazială „Singidava”      –   97 mii lei

Colegiul Tehnic “I.D.Lăzărescu”      –   37 mii lei

Colegiul „David Prodan”                  –    1 mii lei

Spital: Se suplimentează cheltuielile de capital cu 5 mii lei pentru achiziţionare program informatic şi se modifică lista de investiţii, în sensul că nu se mai achiziţionează aparat EKG ci un Injectomat.

În ceea ce priveşte cel de-al doilea punct înscris pe ordinea de zi , admonistraţia propune modificarea Art. 46 din Regulamentul pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport în regim de taxi pe teritoriul oraşului Cugir aprobat prin HCL nr. 38/2010, care va avea următorul con’inut: Art 1: ,,Autoritatea de Autorizare va elibera autorizaţii de taxi în conformitate cu raportul de 4 la 1000 locuitori (108 autorizaţii taxi) ‘’

Art.2: Se înlocuieşte în întreg conţinutul HCL nr. 38/2010, sintagma  ,,Ordonanţa nr. 109/2005 cu ordonanţa nr. 27/2010 privind transporturile rutiere, cu odificările şi completările ulterioare’’.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea