Joi, 19 octombrie: Festivitate de recepționare a două autospeciale de intervenție la incendii, pentru comunele Cetatea de Baltă și Cenade

Joi, 19 octombrie 2017, ora 14:00, în fața Primăriei Comunei Cetatea de Baltă, va avea loc festivitatea ocazionată de recepţionarea a două autospeciale de intervenție oferite de organizaţia ,,Operation Sabre,,.

.Delegaţia formată din 15 persoane din Marea Britanie şi Germania aflată în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,HOREA,, al județul Mureş, va preda două autospeciale de stins incendii comunelor Cetatea de Baltă și Cenade din județul Alba.

Aceştia fac parte din organizaţia ,,Operation Sabre,, organizaţie care desfăşoară activităţi umanitare și care a adus peste 30 de autospeciale de pompieri şi echipamente de protecţie pentru dotarea serviciilor  profesioniste şi voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţ.

La aceste manifestări sunt invitaţi să participe, prefecții județelor, președinți de consilii județene şi şefi de instituţii de la nivel judeţean, autorităţi locale.

FOTO: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...