Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Joi, 17 octombrie: Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Schimbarea ești tu”, a hunedoreanului Avram Iancu, câștigătorul locului 3 la maratonul „6633 Arctic Ultra”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 17 octombrie: Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Schimbarea ești tu”, a hunedoreanului Avram Iancu, câștigătorul locului 3 la maratonul „6633 Arctic Ultra”

Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, cel care a reprezentat cu mândrie România în toate expedițiile extreme pe care le-a întreprins începând cu traversarea înot a Canalului Mânecii, Dunărea, de la izvoare la vărsare, Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul și obținerea locului trei la maratonul „6633 Arctic Ultra” vine la Alba Iulia pentru a-și lansa cartea Schimbarea ești tu. Cartea dezvăluie ideile, gândurile și călătoriile autorului, călătorii care nu au fost lipsite de peripeții.

Joi, 17 octombrie 2019, de la ora 12:00, Avram Iancu va fi oaspetele Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba în proiectul cultural – educativ Caravana literară scriitori în școală, proiect derulat de această dată în parteneriat cu Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. După masa de la ora 17:00 Avram Iancu și cartea sa va fi prezent la Filiala Cetate a  bibliotecii, situată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, unde publicul larg va avea prilejul să discute liber cu autorul referitor la aventurile sale care l-au propulsat în Guiness Book de mai multe ori.

După 5 ani de înot în apele învolburate ale lumii și 2 ani de scris intens, „Schimbarea ești tu” e gata de lansare! E o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți o așteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească – a declarat autorul.

Activitatea este parte din Programul 4.ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.9Lansări de carte, în corelare cu 4.10 Caravana literară scriitori în școală și face parte din seria de evenimente pe care Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba le organizează cu scopul de a defini biblioteca drept un spațiu multicultural aflat în slujba comunității pe care o deservește.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea