Rămâi conectat

Actualitate

Jandarmii din Alba, la datorie de minivacanța de Ziua Națională a României: Peste 300 de militari vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul manifestărilor publice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie de minivacanța de Ziua Națională a României: Peste 300 de militari vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul manifestărilor publice

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022,  jandarmii vor fi la datorie astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța de Ziua Națională a României.   

Joi, 1 decembrie, peste  300 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba și Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul manifestărilor publice dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Ca în fiecare an, punctul culminant al manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României, îl va reprezenta parada militară desfășurată în municipiul Alba Iulia, unde Jandarmeria  va participa cu un efectiv de 72 de militari și tehnică auto.

Jandarmii vor acționa în zonele aglomerate, atât independent cât și în cooperare cu polițiști pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, jandarmii le recomandă cetățenilor care vor participa la manifestările organizate în spațiul public, să dea dovadă de înțelegere, să adopte un comportament civilizat și să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să supravegheze copiii care îi însoțesc și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale.

În această perioadă vom acorda atenție deosebită și zonelor montane din județul nostru precum Șugag, Arieșeni și Roșia Montană, unde jandarmii vor fi prezenți prin acțiuni de patrulare în stațiunile turistice și pe traseele adiacente frecventate de turiști, pentru a putea fi asigurată intervenţia punctuală în cazul apariției unor situații nedorite.

În cazul în care sunteți  martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, solicitați ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgenţă 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea