Jandarmi din județul Mureș, mobilizați la meciul de la Alba Iulia dintre Performanța Ighiu și Universitatea Cluj

Vineri, 30 martie, de la orele 15.00, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș  vor asigura măsuri de ordine publică, la meciul de fotbal: ACS PERFORMANȚA IGHIU – FC UNIVERSITATEA CLUJ.

Partida, din cadrul celei de a X-a etape, a Ligii a III-a fotbal, dintre echipele ACS Performanța Ighiu – FC Universitatea Cluj  se va desfășura pe stadionul Cetate, din municipiul Alba-Iulia, cu începere de la orele 15.00 și este cotată cu grad mediu de risc.

Pentru protecția participanților și prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, în zona imediată şi apropiată a stadionului, precum şi pe traseele de afluire/defluire, în sprijinul jandarmilor mureșeni vor veni și colegii de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine  clubului ACS Performanța Ighiu, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

În scopul asigurării unui climat de normalitate și  preîntâmpinării oricăror incidente înaintea partidei, pe timpul şi după încheierea acesteia, recomandăm participanţilor:

– să vină la stadion din timp, accesul pe stadion fiind permis începând cu orele 13.30;

– să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator, pentru a evita staţionarea îndelungată la filtrele de control;

– să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Unirist 29.03.2018 at 21:34

Oamenii din Alba Iulia trebuie sa ia ca exemplu mobilizara celor de la U, la fel ar trebui sa fie sustinuta si Unirea acasa.Minim 2 mii de oameni la fiecare meci astfel nu se poate.

knskjwnc 30.03.2018 at 8:36

De ce ii lasa pe prost crescutii astia de la Ighiu sa joace pe Cetate dupa ce au facut la meciul cu Unirea?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...