Rămâi conectat

Actualitate

Jandarmeria Alba organizează concursuri pentru angajări din sursă externă. Posturile disponibile și condițiile de recrutare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba anunță că organizează concursuri în vederea încadrării cu personal a unor posturi vacante, din sursă externă. Este vorba despre ofițer relații publice, subofițer administratic și șef popotă și doi subofițeri operativi.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba scoate la concurs, în vederea încadrării cu personal recrutat din sursă  externă, postul de Ofiţer specialist II – informare, relaţii publice şi cu publicul.

Persoanele care solicită  înscrierea la concurs vor depune cererea de înscriere la  Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, municipiul Alba  Iulia, judeţul Alba, personal, până la data de 29.09.2016, ora 12.00. Dosarul de recrutare, în volum complet, va fi depus, personal, la serviciul menţionat anterior, până pe data de 24.10.2016, ora 12.00.

Proba 1 – Evaluarea performanţei fizice se va desfăşura la data de 31.10.2016.

Proba 2. Test scris – tip grilă – se va desfăşura la data de 02.11.2016 , cu începere de la ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, situat în municipiul Alba Iulia, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 18.

Mai multe detalii despre concurs – AICI

Postul de subofiţer administrativ principal ( şef popotă)

Persoanele care solicită înscrierea la concurs vor depune cererea de înscriere la  Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, personal, până la data de 29.09.2016, ora 12.00.  Dosarul de recrutare, în volum complet, va fi depus, personal, la serviciul menţionat anterior, până pe data de 19.10.2016, ora 12.00.

Probă practică de evaluare a aptitudinilor se va desfăşura la data de 26.10.2016, cu începere de la ora 08.30, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, situat în municipiul Alba Iulia, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 18.. Proba 2 – Test scris – tip grilă se va desfăşura la data de 28.10.2016, cu începere de la ora 11.00, tot la sediul IJJ Alba.

Mai multe detalii despre concurs  – AICI

Subofiţer operativ principal (şi conducător auto)

Persoanele care solicită înscrierea la concurs vor depune cererea de înscriere la Serviciul  Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, personal, până la data de 30.09.2016, ora 12.00. Dosarul de recrutare, în volum complet, va fi depus, personal, la serviciul menţionat anterior, până pe data de 19.10.2016, ora 12.00.

Graficul desfăşurării probelor de concurs este următorul :

– 24.10.2016 – evaluarea performanţei fizice;

– 26.10.2016 – probă practică de evaluare a aptitudinilor, cu relevanţă directă pentru performanţa pe post;

– 28.10.2016 – test scris – tip grilă – se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Jandarmi  Judeţean Alba, situat în municipiul Alba Iulia, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, judeţul Alba, începând cu ora 11.00.

Mai multe detalii despre concurs –  AICI

Subofiţer operativ principal

Persoanele care solicită  înscrierea la concurs vor depune cererea de înscriere la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, str.Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, municipiul Alba Iulia, judeţul Alba,  personal, până la data de 30.09.2016, ora 12.00.

Dosarul de recrutare, în volum complet, va fi depus, personal, la serviciul menţionat anterior, până pe data de 19.10.2016, ora 12.00.

Graficul desfăşurării probelor de concurs este următorul:

– 25.10.2016 – evaluarea performanţei fizice;

– 27.10.2016 – test scris – tip grilă – se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, situat în municipiul Alba Iulia, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 18, judeţul Alba, începând cu ora 11.00.

Mai multe detalii despre concurs –  AICI.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor pot fi obţinute de la
Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba, telefon: 0258.810.525,
0528.810.526, 0258.810.527 interior 24407 sau 24570, luni-vineri, între orele 08.30-13.00.

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Actualitate

REGULI noi în școli: Ce se întâmpla cu elevii care întârzie la ore și cu cei violenți. Modificări propuse pentru Statutul Elevului

Ziarul Unirea

Publicat

în

REGULI noi în școli: Ce se întâmpla cu elevii care întârzie la ore și cu cei violenți. Modificări propuse pentru Statutul Elevului

Elevii din România solicită să nu mai fie daţi afară de la ore dacă întârzie şi vor ca tinerii violenţi să aibă consiliere gratuită. Sunt doar câteva dintre propunerile Consiliului Naţional al Elevilor pentru statutul pe care mai marii din Educaţie îl vor finaliza anul viitor. Asociaţiile de părinţi, în schimb, vor legalizarea percheziţiei în şcoală.

Elevilor cere reguli noi în şcoli după ce cazurile de violenţă şcolară au crescut alarmant. De la intrarea şi accesul în şcoală, şi până la consilierea gratuită a tuturor copiilor.

Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de subiecte pentru elevii de clasa a XII-a, publicate de Ministerul Educației

Mihnea Stoica, secretar executiv CNE: Aceste intrări create special pentru elevi pot crea întâi îmbulzeală, pot crea spaţii în care elevii să devină violenți, pot fi spații special destinate în care persoanele care vor să facă rău copiilor ar putea ajunge pentru că știu că există o intrare specială pentru elevi.

Miruna Croitoru, preşedinte CNE: Sunt foarte multe cazuri de elevi care întârzie la ore și nu mai sunt primiți în școală, pe poartă, rămân pe dinafară şi acest lucru îi expune la mai mult risc. Şcoala trebuie să fie un mediu sigur.

Elevii exclud varianta exmatriculării că pedeapsă

Mihnea Stoica, secretar executiv CNE: Să nu existe această parte de suspendare şi exmatriculare pentru că nu ajută la nimic, practic îi luăm dreptul la educație poate interpreta diferit situația, nu că pe o sancțiune, ci că pe un timp liber de la școală.

O elevă care şi-a înjunghiat profesorul în Oradea, un elev atacat lângă şcoală de un hoţ care-i voia banii în Bucureşti şi o profesoară tăiată cu cuţitul de un adolescent sunt cele mai recente cazuri care au zguduit școală românească. Părinţii, în schimb, cer înăsprirea pedepselor pentru copiii violenţi.

Citește și: Evaluare Națională 2024: Modele noi de subiecte la ROMÂNĂ și MATEMATICĂ pentru elevii de clasa a VIII-a

10% dintre elevi au declarat că au intrat în unitățile de învățământ din România cu arme ori spray-uri lacrimogene. Peste 70% au deținut băuturi alcoolice, substanțe etnobotanice și țigări. Tocmai de aceea, acum asociațiile de părinți sunt de acord și cu percheziționarea elevilor la școală, în cazul în care directorul unității primește o sesizare.

Ministerul Educaţiei cere școlilor să vină cu idei împotriva violenței până pe 10 decembrie

Bogdan Cristescu, secretar de stat Ministerul Educaţiei: Se poate vorbi despre măsuri concrete din categoria finanțarea proiectelor care adresează această situație cu 1,4 milioane de lei. Pe de altă parte, ai creșterea numărului de consilieri, ai traininguri pe care le avem în vedere pentru ei, ai toate lucrurile pe care le face ministerul care clădesc, nu sunt breaking news.

Daniela Vişoianu, expert în educaţie: Nu e de ajuns, pentru că nu e doar despre a da bani pentru diverse lucruri, ci a organiza procesul în așa fel încât să funcționeze pentru elevi. Ne îndreptăm spre un buget record al educației în 2024, dar în continuare cea mai mare parte este pentru salarii, o să vedem că dacă împărțim banii pentru programele de prevenție, o să avem cam 50 de bani per elev, care înseamnă extrem de puţin.

Noul Statut al Elevului va fi implementat din februrarie 2024.

Sursa: observatornews.ro


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare