Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ivorianul Vital Ali Ouedraogo, la CSU Alba Iulia | Un alt jucător împrumutat de la CFR Cluj în efectivul studenților

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ivorianul Vital Ali Ouedraogo (23 de ani) va evolua în primăvară la CSU Alba Iulia, un alt jucător împrumutat de la CFR Cluj în efectivul studenților

Ivorianul Vital Ali Ouedraogo va evolua în primăvară la divizionara terță CSU Alba Iulia, fiind împrumutat de CFR Cluj, formație cu care gruparea din Cetatea Marii Uniri are o colaborare începută în vară. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a jucat în prima parte a stagiunii la Sănătatea Cluj, ajungând în România la mijlocul anului trecut, venit din Burkina Faso.

Astfel, contingentul fotbaliștilor din Coasta de Fildeș aflat sub comanda lui Bruno Vienescu numără tot 4 nume, respectiv Niakate, Kouadio, Cisse și ultimul venit Ouedraogo, asta după ce Serebe a revenit la CFR Cluj (a jucat 3 minute în confruntarea de la Botoșani).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În altă ordine de idei amicalul cu CSC Șelimbăr nu s-a mai disputat, la solicitarea divizionarei secunde, iar Gee Baltazar, aflat în probe, nu va rămâne la formația albaiuliană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea