Iuliana Șarlea completează lista de consilieri județeni ai PNL Alba. Noul vicepreședinte va fi ales în 31 mai

Consilierii județeni din Alba vor valida, în ședința ordinară a Consiliului Județean din 31 mai, mandatul Iulianei Șarlea, supleant pe lista de consilieri județeni ai PNL la alegerile locale din 5 iunie 2016. Astfel, Iuliana Șarlea va intra în CJ Alba.

”Prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr. 100/26 aprilie 2018 privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean și implicit de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, deținute de domnul Cucui Alin Florin a fost constatată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean și implicit de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, deținute de domnul Cucui Alin Florin, ca urmare a decesului acestuia, fiind totodată declarat vacant locul de consilier județean din partea Partidului Național Liberal deținut anterior de domnul Cucui Alin Florin.

Partidul Național Liberal – Filiala Alba a comunicat Consiliului Județean Alba adresa nr. nr. 152/16 mai 2018 prin care a solicitat validarea în funcția de consilier județean a doamnei Şarlea Iuliana declarat supleant pe lista de consilieri județeni ai Partidul Național Liberal la alegerile locale din data de 5 iunie 2016”, se arată într-un proiect de hotărâre din CJ Alba.

Şarlea Iuliana are calitatea de supleant pe lista de candidaţi ai Partidului Naţional Liberal la alegerile locale din data de 5 iunie 2016 ocupând poziţia nr. 23 şi are susţinerea din partea Partidului Naţional Liberal pentru a fi validată în funcţia de consilier judeţean.

PNL are majoritate în CJ alba, iar validarea mandatului reprezintă o simplă formalitate.

De asemenea, un alt proiect de hotărâre din ședința din mai este vizează alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

”Ca urmare a decesului domnului Cucui Alin Florin, prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr. 100/26 aprilie 2018 a fost constatată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean și implicit de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, deținute de domnul Cucui Alin Florin, fiind totodată declarate vacante atât locul de consilier județean din partea Partidului Național Liberal, cât şi funcţia de vicepreşedinte.

Întrucât a devenit vacantă o funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, se impune alegerea unui nou vicepreședinte, din rândul consilierilor județeni în funcție, prin votul secret al majorității consilierilor județeni în funcție”, se arată în proiect.

Pentru alegerea unui nou vicepreşedinte este nevoie de votul majorităţii consilierilor judeţeni în funcţie, respectiv 17 voturi, iar votul va fi secret.

Citește și Cine va fi ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, în şedinţa din 31 mai?

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Maria 29 mai 2018 at 9:13

Cine-i asta? O fi cumva catastrofa aia, care a fost la inspectoratul scolar? Ce merite are madame asta? Asa cum a ajuns la inspectorat, pe culoare politică, asa ajunge si aici. Vai de voi PNL-iștilor daca doar astfel de oameni promovați. O nulitate care a facut facultatea la faimoasa universitate X si O!!!

marius 29 mai 2018 at 15:33

vad ca nu merge nicaieri. In consecinta renunt. Pe de o parte e o parte care nu vrea. Pe de cealalta parte e un spte care vrea. Ma rog, chestiune de atitudine.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...