Rămâi conectat

Curier Județean

ITM Alba: Firmă din Sălciua de Sus amendată cu 30.000 de lei pentru muncă ”la negru”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 15–19 septembrie a.c., în urma acțiunilor de control efectuate de inspectorii ITM Alba, au fost amendate 6 firme la care s-au depistat nereguli în domeniul legislației muncii. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 38.800 de lei.

Cea mai mare amendă – 30.000 de lei – a fost aplicată la S.C. Armeanu SRL din Sălciua de Sus, pentru 3 persoane aflate la muncă fără forme legale de angajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă s-au aplicat 10 avertismente, principalele deficienţe stabilite în controale fiind: lipsa autorizării inițiale și a verificărilor periodice a echipamentelor tehnice supuse reglementarilor ISCIR; lipsa instruirii periodice a lucrătorilor; organizarea necorespunzătoare a activității de securitatea muncii la nivelul unităților; lipsa evaluării riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru activitățile desfășurate etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Magazin din Alba sancționat cu aproape 10.000 lei amendă pentru vânzarea de „fake-uri”. Polițiștii au confiscat peste 50 de articole vestimentare

Bogdan Ilea

Publicat

în

Magazin din Alba sancționat cu aproape 10.000 lei amendă pentru vânzarea de „fake-uri”. Polițiștii au confiscat peste 50 de articole vestimentare Un magazin de haine s-a ales cu 10.000 de lei amendă și dosar penal după ce polițiștii au descoperit câteva zeci de haine „fake” pe rafturile acestuia. Potrivit IPJ Alba, la data de 17 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea