Rămâi conectat

Curier Județean

IȘJ Alba a prins momentul și ”i-a zburat” pe liberali: Au fost schimbați toți inspectorii susținuți de PNL și 30 de directori de școli și grădinițe

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

isj albaLa Inspectoratul Școlar Județean Alba, în urma ședinței Consiliului de administrație care a avut loc astăzi, au fost operate schimbări importante atât în ceea ce privește personalul propriu, cât și la nivelul unor unități de învățământ din județ.

Surse din cadrul instituției ne-au comunicat că au fost înlocuiți 7 inspectori școlari, motivul oficial fiind încetarea detașării pe post. Neoficial, însă, se vorbește de schimbări pe criterii politice, cu atât mai mult cu cât majoritatea dintre inspectorii schimbați – Rodica Groza – inspector Şcolar General Adjunct; Iuliana Şarlea, Mariana Pereanu, Dan Cherecheș, Alina Bud, Eugenia Ignat și Daniela Fivi Rus – erau susținuți de PNL.

Tot în ședința de astăzi s-a propus și aprobat schimbarea a cel puțin 30 de directori sau directori adjuncți (tot pe motiv de încetare a detașării în interesul învățământului). Sunt vizate atât grădinițe cât și școli generale și licee, un exemplu fiind Grădinița nr. 12 (unde ISJ Alba a mai avut o tentativă de schimbare a directorului Veronica Suciu, în luna februarie a acestui an, însă a renunțat în urma protestului organizat de părinții copiilor).

Reamintim că ultimele schimbări asemănătoare au fost făcute în luna august 2012 (imediat după venirea la putere a USL și schimbarea conducerii ISJ Alba). Atunci au fost înlocuiți trei inspectori școlari numiți în funcții în timpul vechii conduceri, dar și aproape 100 de directori sau directori adjuncți ai unităților de învățământ.

Vom reveni cu lista completă cu toate schimbările din funcții, imediat ce aceasta va fi comunicată oficial de conducerea Inspectoratului Școlar Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea