Rămâi conectat

Sport

Ironie a sorţii: arădeanul Petcuţ a învins UTA!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Portarul Pascal a realizat din nou un meci magistral

Crescut de UTA Arad, în curtea căreia s-a aflat 7 ani ca junior (coleg de generaţie cu Fl. Gâlcă), mijlocaşul George Petcuţ a înscris întâia oară în carieră împotriva fostei sale echipe. „UTA este formaţia mea de suflet, dar sunt extrem de fericit că am înscris un gol de trei puncte. Reuşita o dedic domnului Gherman, colegilor şi familiei”, a afirmat mijlocaşul în vârstă de 25 ani. „Noi ne gândim la promovare abia la finalul turului, să vedem cum stăm. La baza acestor rezultate neaşteptate stau munca şi ambiţia jucătorilor. La iarnă vom vedea unde suntem, iar dacă se vrea performanţă la Alba sunt dispus să continuu”, a declarat George Petcuţ, ce n-a mai marcat de un an, de când evolua la FC Silvania Şimleu, jucător ce-şi încheie înţelegerea cu Unirea la sfârşitul primei părţi a campionatului. Altminteri, Stelian Gherman s-a revanşat după episodul din urmă cu 12 ani, când era înlocuit după un eşec cu UTA Arad. Stelu a avut un rol hotărâtor, propria echipă arătând foarte disciplinată tactic, cu jucători determinaţi şi dispuşi la luptă.
l4 parade „marca” Pascal
Adrian Pascal a ferecat din nou buturile cu intervenţiile sale din minutele 24 (lovitură liberă Nădăban respinsă din vinclu), 63 (în faţa lui Purece în careul mic), 76 (reluare cu capul Drăghici) şi 87 (a prins „capul” trimis de Pascariu). „Este fără îndoială cea mai bună perioadă de când joc fotbal. O serie unică, se poate spune că sunt precum vinul vechi, am acumulat experienţă”, a afirmat căpitanul Unirii, echipă ce are cea mai bună defensivă din eşalonul secund alături de Gaz Metan Severin (5 goluri în 720 de minute). „Trăim clipe incredibile, ce nu le anticipam la startul sezonului, dar după cum merg lucrurile, recunoaştem că începem să visăm frumos şi să ne gândim la promovare, dacă rezultatele ne împing spre vârf”, a încheiat Pascal, remarcatul jocului alături de G. Petcuţ, Bumbac, Y. Camara şi Bucurică.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea