Rămâi conectat

Sport

Ionuț Lupescu, candidatul la președinția FRF, astăzi, în campanie electorală în Alba | Șase votanți din județ, la alegerile din 18 aprilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionuț Lupescu, fostul component al „Generației de Aur”, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la președinția Federației Române de Fotbal, la alegerile din 18 aprilie, se va afla astăzi în campanie electorală în județul Alba.

Aflat în plin război mediatic cu Răzvan Burleanu, declarativ și cu documente scoase la iveală, Ionuț Lupescu încearcă să-i convingă pe cei șase votanți din Alba că merită să fie ales în fruntea fotbalului românesc. Fostul director al Comisiei Tehnice a UEFA, Lupescu și-a început campania electorală, propunându-și să meargă prin toată țara pentru a-și prezenta programul.

Astăzi, după-amiază, la diferite ore, Ionuț Lupescu se va întâlni, pe rând cu reprezentanții celor 6 entități sportive din fotbalul județean, urmând să-și expună programul, în speranța că îi va impresiona pe aceștia. Lupta pentru funcția de președinte al FRF se poartă cu toate armele din dotare, fără menajamente, cu acuze reciproce, pe rol intrând și DNA de zilele trecute.

*Burleanu vine în 1 aprilie

Lupescu este primul dintre candidații la cea mai înaltă funcție a fotbalului românesc prezent în Alba în această primăvară, Răzvan Burleanu fiind așteptat în data de 1 aprilie, cu prilejul a două evenimente: primul modul al cursurilor pentru Licența B UEFA, la Alba Iulia, respectiv preselecția de la Cugir, a proiectului „Performanța are viitor”, pentru fotbaliști între 10 și 14 ani.

La alegerile din 18 aprilie, Alba va avea 6 reprezentați, de la Performanța Ighiu, Industria Galda de Jos, Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia (Liga a 3-a), AJF Alba și LPS Sebeș, părerile acestora în privința viitorului președinte fiind împărțite. Sigure sunt opțiunile a trei votanți, Unirea Alba Iulia și AJF Alba – pentru Burleanu, respectiv  Metalurgistul Cugir – în favoarea lui Ionuț Lupescu

În afara președintelui actual, Răzvan Burleanu, printre candidați se numără Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu, Victoraș Iacob.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea