Rămâi conectat

Cultură Educație

Ionuț Fulea și Avram Iancu prezenți în Târgul de Carte Alba Transilvana, la evenimentele pentru copii și adolescenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cea de-a XII-a ediție a Târgului de Carte Alba Transilvana va avea loc, în perioada 6-8 iunie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Organizatorii evenimentului, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba au gândit un program dens menit să satisfacă în egală măsură necesitățile de lectură și petrecere a timpului liber atât pentru adulți cât și pentru copii.

Programul dedicat copiilor este unul atractiv și variat, presărat cu numeroase momente de animație ce vor aduce în rândul acestora buna dispoziție și plăcerea de a citi. Animația pentru copii va însoți pe perioada întregului program, lansările de cărți pentru copii, concursurile cu premii, atelierele creative, evenimentele editoriale, face-painting-ul, jocurile educative, teatrul pentru copii, dactilopictura, evenimentele multi-art, spectacolele muzicale și artistice și lecturile interactive. Copiii prezenți vor putea participa la concursuri de șah, de desen și de cunoștințe generale sau se vor putea întâlni cu personajele preferate. Alături de numeroasele evenimente de animație dedicate copiilor și tinerilor, cei prezenți vor beneficia din partea editurilor din târg de promoții la cărți pentru cei mici, ateliere de limbi străine și premii pentru copiii înscriși la concursuri.

Teatrul de Păpuși ,,Prichindel”, Corul de copii de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, grupa de șahiști conduși de Marius Ceteraș, elevii de la Liceul de Arte ,,Regina Maria”, artista Ana Pantea, Daniel Avram și Școala de folk, Grupul ,,Skepsis” și Meda se numără, de asemenea, printre surprizele și atracțiile acestei ediții a târgului.

Un moment special pentru copiii și adolescenții prezenți la Târgul de Carte Alba Transilvana din 6-8 iunie 2019, va avea loc vineri, 7 iunie 2019, începând cu ora 10:00, când la Sala de evenimente a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cei prezenți vor avea prilejul să-i întâlnească pe interpretul de folclor Ionuț Fulea și pe sportivul de Cartea Recordurilor, Avram Iancu. Cei doi vor fi prezenți la evenimentul Să ne cunoaștem valorile derulat în parteneriat cu Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia și le vor vorbi copiilor despre viața și activitatea lor și despre performanțele profesionale și sportive ale fiecăruia dintre ei.

Activitățile de animație pentru copii și adolescenți se derulează zilnic între orele 11:00 și 19:00 pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și sunt concepute în așa fel încât să îmbine distracția cu lectura și învățarea, oferind în același timp informații despre bibliotecă și colecțiile ei. Intrarea la toate evenimentele din cadrul Târgului de Carte Alba Transilvana este liberă pentru toate evenimentele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea