Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel: Specialiştii să spună vinovaţii accidentului aviatic, nu politicienii. Între ISU şi Salvamont Alba a fost colaborare bună

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel02Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel a spus că aşteaptă anchetele specialiştilor în urma accidentului aviatic şi că este prematur să se pronunţe în privinţa vinovaţilor, însă a apreciat buna colaborare între cele două instituţii din judeţul Alba, ISU şi Salvamont.

Analizele responsabililor de intervenție, fie că este vorba despre ISU, salvare, poliţie sau pompieri trebuie să fie făcute de specialişti, nu de noi politicienii, noi avem păreri despre toate, dar nu ne pricepem la nimic. Nu pot spune că cineva este de vina foarte clar. Sunt convins că cei care analizează vor trage concluziile profesionist şi nu politic. Declaraţiile politice lăsaţi-le la o parte. Nu pot să judec din perspectiva politică sau că dă bine în faţa oamenilor că cineva trebuie să fie executat. Sunt instituţii ale statului care analizează şi vor acţiona profesionist. Am fost sunat de colonelul Sofica, m-a informat, am vorbit după şi cu colegii de la Salvamont. Între cele două instituții este o comunicare foarte buna”, a spus Ion Dumitrel.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, colonel Dorel Sofica, ofiţer care a coordonat mobilizarea în judeţul Alba a forţelor de intervenţie în căutarea avionului căzut în Munţii Apuseni, a declarat, joi, pentru Agerpres, că în teren au fost condiţii deosebite, iar coordonatele oferite nu au fost destul de precise.

„Senatorul Pereş împărtăşeşte părerea colegului să de partid. „Noi ca politicieni ar trebui să tăcem din gură, să lăsăm instituţiile statului să acţioneze şi după aceea putem vorbi şi noi, cine trebuie să-si dea demisia. Nu cerem demisii la nimeni, așteptăm să vedem ce vor spune procurorii”, a spus Pereş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea