Ion Dumitrel: ”Războiul din USL face victime la Cuprumin Abrud”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Războiul pornit în interiorul USL face victime în cele mai neașteptate locuri: victimă colaterală este, de data aceasta, Cuprumin Abrud.

Deși condusă de un liberal, de meserie și din județul Alba, societatea a căzut victimă războilui politic din interiorul USL. Acum se trag sfori puternice pentru schimbarea directorului și numirea unuia nou, venit, culmea, tocmai de la falimentara MinBucovina din Vatra Dornei. Ne imaginăm cu toții cât devotament pentru județul Alba și pentru societatea în cauză va arăta acest director teleportat aici, vremelnic,  la comandă politică…

USR - Alegeri parlamentare 2020

Iată deci ce înseamnă guvernul Ponta: interes zero pentru cetățean, interes zero pentru dezvoltarea economiei naționale și interes maxim pentru bunăstarea partidului. Iată cum datul la gioale în alianță și lupta pentru supremație politică duc la sacrificarea pe altarul partidului a unor societăți emblematice pentru economia județului Alba. În loc să se preocupe de dezvoltarea CupruMin și de realizarea investițiilor de mediu necesare guvernanții noștri se ocupă doar de lupta politică din interiorul propriilor partide.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ion DUMITREL, prim-vicepreședinte al PDL Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

USL-acum un an: 16 aprilie 2013 at 13:28

„Avem solutii la toate problemele romanilor, cauzate de guvernele criminale Boc si MRU”.

PSD Abrud 16 aprilie 2013 at 13:46

Liberalii oricum au batut palma cu lichidatorii care vor veni. Directorul isi facuse deja post de adjunct pe care sa ramana daca cei din consiliu il schimbau. Eutanasiu oricum isi luase mana de pe el

... 16 aprilie 2013 at 22:12

Mai domnul Dumitrel, victime sunt fostii angajati, care nu au mai avut loc in Cupru Min datorită gunoaielor politice pd+liste pe care le-ati angajat in firma, a celor care nu au avut nici o legatura cu firma, doar simplul fapt ca aveau carnet portocaliu,in timp ce foarte multi profesionaisti au ramas pe dinafară. Am votat USL cu speranta ca aşa cum au promis vor dubla productia şi vor face angajări, să apucăm să ne angajăm şi noi fostii angajati, care nu facut nici un fel de politică , doar politica muncii cinstite!

Ely 16 aprilie 2013 at 22:36

PSD-ul, prin asa zisa Asociatie a Salariatilor din Cupru Min la conducerea căreia de află marele hot Tomus Dorel, a fost facută tocmai in ideea de a pune mana pe Cupru Min.Vasilache în loc sa-l trimită la pensie ca sa aiba timp pentru afacerile lui personale, il tine in continuare pe salariu baban in Cupru Min! Un om care zilnic ar trebui sa faca naveta in cariera, in conditii normale nu mai are timp si de afaceri personale. Sau el este supraom? Cum poate fi in acelasi timp şi la servici şi să-şi conducă afacerile in condiţiile în care ar trebui să pleace la servici la ora 7 dimineata si să se intoarcă in jurul orei 17,oo. Mi se pare mie sau el fentează serviciul? Nevasta lui doarme in scaun la birou de vreo 25 de ani, si nimeni nu vede treaba asta. Oare de ce? De ce nu o angajează la una din firmele lui, dar acolo nu cred ca ii convine să o plătească şi să nu facă nimic. La fel pierde timpul la servici si nevasta lui Vasilache, cei drept ea nu doarme in scaun ca cealaltă, ci trage din pipă toată ziua, oare nu ar putea sta acasă să pipe? Acasă nu o plăteste nimeni, la Cupru Min da.

Comentariile sunt oprite