Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel: ”Ponta oferă bucăți de Românie în schimbul liniștii politice”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Am urmărit cu stupoare declarațiile premierului Ponta, care, cu o ușurință uimitoare, ne anunță că este gata să predea Bisericii Romano-Catolice sediul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care, peste 10 ani, poate să facă ce-o vrea în acel imobil.

Că domnul Ponta și USL-ul habar nu au de administrație și de administrarea țării s-a văzut demult, dar nu mă aștepatm să fie atât de lipsit de orice sentiment patriotic și de orice urmă de respect pentru istoria țării în fruntea căreia vremelnic se află.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cedarea nonșalantă a unei instituții cu nume simbolic pentru toți românii,  nume ce semnifică însăși România modernă,  este un act deosebit de grav care va marca un precedent periculos: pe aceeași logică, ne vom trezi în viitor că vor fi revendicate Cetatea din acest oraș sau însăși Sala Marii Uniri din Alba Iulia.

Înțeleg acum de ce Alba Iulia a fost nedreptățită din start de regionalizarea imaginată de Ponta, de ce în strategia de regionalizare propusă de județul Covasna se spunea răspicat că viitoarea capitală regonală poate fi oriunde, numai la Alba Iulia nu! Speriat de luptele interne din USL, Ponta a început să-și aranjeze o majoritate secretă în schimbul căreia a cedat revizionismului maghiar și oferă bucăți de Românie în schimbul liniștii politice.

Ion DUMITREL, prim-vicepreședinte al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea