Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel: Ponta mai bine nu ar veni pentru că o să ia bătaie urât în judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ion Dumitrel02Ion Dumitrel consideră neinspirată decizia lui Victor Ponta de a organiza Congresul naţional PSD la Alba Iulia, pentru că social-democraţii vor lua „bătaie urât” în judeţul Alba, la alegerile prezidenţiale. Prim-vicepreşedintele ACL Alba spune că toţi candidaţii sunt bineveniţi în judeţ şi este corect ca oamenii să cunoască cât mai bine întreaga ofertă electorală.

La Alba Iulia este locul în care toți românii sunt bine primiţi, toţi care vin cu gânduri bune pentru ţară şi pentru România şi toţi cei care cred în adevăr. În ceea ce priveşte venirea lui Ponta şi dânsul este unul dintre românii noştri (…) Eu cred că nu e inspirat să vină în Alba Iulia. Mai bine nu ar veni pentru că o să ia bătaie urât în judeţul Alba. Toţi candidaţii pot să vină, sunt bineveniţi pentru că este corect ca oamenii să ştie de toate ofertele.  Nu avem nicio problemă. Politica pentru mine înseamnă respect unii faţă de alţii”, a spus sâmbătă Ion Dumitrel.

Congresul naţional PSD are loc vineri, 12 septembrie, iar conform social-democraţilor evenimentul va fi unul de amploare, transmis live pe ecrane uriașe, de toate cele 40 de organizații județene + 6 de sector, precum și la televizor. Evenimentul precede lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, de pe Arena Naţională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dispensarul uman din Sântimbru urmează să fie reabilitat energetic: Licitația de peste 800.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Dispensarul uman din Sântimbru urmează să fie reabilitat energetic: Licitația de peste 800.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Sântimbru, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede reabilitarea energetică a dispensarului uman. Citește și: Primăria din Sântimbru urmează să fie reabilitată termic: Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea