Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ion Dumitrel: ”La PDL Alba nu vor fi demisii. Suntem solizi, uniți și puternici!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prim-vicereşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel (preşedintele Consiliului Judeţean Alba), a declarat pentru ziarulunirea.ro, la întoarcerea de la Convenţia PDL, de la Bucureşti, unde preferatul Organizaţiei Judeţene Alba a PDL, Vasile Blaga, a fost reales în funcţia de preşedinte al partidului iar preşedintele Traian Băsescu s-a debarasat de PDL:

Legat de viitorul PDL, mergem înainte aşa cum am mers de la înfiinţarea partidului, indiferent ce am votat şi cu cine, şi la bine, şi la rău. În privinţa demisiilor din PDL Alba, cred că la nivelul judeţului nu sunt probleme, pentru că suntem solizi, uniţi şi puternici. La nivel naţional, nu ştiu care va fi situaţia, dar dacă totuşi se va întâmpla să plece unii, cred că va fi vorba despre oameni care nu au cunoscut cu adevărat partidul nostru. PDL este un partid făcut să apere interesul public, nu pe cel personal, iar ei probabil au fost învăţaţi să-şi vadă doar interesul personal şi de aceea au fost lângă partid doar când le-a fost lor bine”. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea