Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ion Dumitrel, Florin Roman, Adrian Teban și Marius Ceteraș, prim-vicepreședinții Alianței Creștin Liberale Alba (ACL)

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, vicele CJ Florin Roman, primarul Cugirului Adrian Teban și vicepreședintele PDL din județ Marius Ceteraș au fost aleși astăzi prim-vicepreședinții nou-createi Alianțe Creștin Liberale (ACL).

sigla-PNL-PDL-800x771Merită remarcat faptul că, trei din cei patru lideri proaspăt promovați în fruntea ACL Alba fac parte din generația tânără de politicieni. Lipsesc asfel nume grele din cele două partide, semn că unificarea dreptei anunță și o schimbare de generații în politica locală și națională.

Desemnarea celor patru în funcțiile de prim-vicepreședinți  ai ACL Alba a avut loc în cadrul ședinței comune a delegațiilor permanente ale celor două formațiuni politice, PDL și PNL, la sediul democrat-liberalilor din Alba Iulia.

Urmează ca dreapta unită de la nivelul județului Alba să își aleagă și vicepreședinții, câte opt de la fiecare partid.

ACL a rezultat în urma fuziunii PNL-ului cu PDL-ul și Forța Civică, cea din urmă formațiune  nereușind însă să-și plaseze un reprezentant la vârful noii uniuni politice.

Alianța Creștin Liberală este condusă în Alba de către co-președinții Teodor Atanasiu (președinte PNL Alba) și Mircea Hava (președinte PDL Alba).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea