Ziarul Unirea

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, și-a anunțat candidatura la conducerea Consiliului Judeţean

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, și-a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura la conducerea Consiliului Județean.

Dacă inițial Ioan Lazăr declara că nu este interesat să candideze pentru Consiliul Județean, între timp se pare că s-a răzgândit. Motivul pentru care liderul ALDE Alba a ezitat până în prezent să își anunțe candidatura este faptul că Bogdan Lazăr candidează pentru Primăria Alba Iulia, preciza acesta în urmă cu o lună jumătate.

ELIT

Ioan Lazăr a menționat că nu a dorit să facă anunțul cu fast, ci într-un mod cât se poate de simplu. Acesta a mai spus că în conferințele ce vor urma își va prezenta pe rând programul pe care îl va aplica dacă va ajunge la conducerea Consiliului Județan Alba.

”Candidez ca să câștig. Am mai auzit pe la colțuri că vrem să schimbăm prazul cu bălțata românească. Nu vrem să schimbăm pentru asta, vrem să schimbăm pentru că de 30 de ani tot PNL este acolo. Un om de atâția ani într-o funcție se erodează, își face o mafie a funcției. ”, a spus Lazăr.

”Consider ca Ion Dumitrel ar trebui schimbat dacă nu și-a dat demisia după nerealizările lui. Dacă voi ajunge președinte, primul lucru pe care o să îl fac va fi groapa de gunoi de la Galda pentru a reduce plata cu gunoiul menajer.

Vreau să fiu o voce pentru fermieri și gospodari. Una din primele măsuri în acest sens va fi înființarea de compartimente în cadrul primăriilor pentru a ajuta fermierii și gospodarii pentru întocmirea documentațiilor subvențiilor APIA, care este foarte dificilă, mai ales pentru locuitorii de la munte. Toată această consultanță va fi gratuită.

Nu vreau să fac promisiuni deșarte, însă voi fi un contracandidat redutabil pentru Ion Dumitrel, pentru că ceilalți candidați sunt foarte, foarte slabi”, a mai spus Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419