Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Diferența mare dintre salariile bugetarilor și cele ale angajaților la privat, nu este în regulă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, la conferința de presă, că vrea să propună conducerii partidului să găsească soluții pentru diminuarea diferenței foarte mari dintre salariile bugetarilor și cele ale angajaților în mediul privat.

”Nu este în regulă cu majorarea salariilor la bugetari comparativ cu situația angajaților din mediul privat. Chiar dacă a fost o hotărâre la care și ALDE a pus umărul, datoria mea ca privat este să îmi apăr, în primul rând, interesul societății mele și interesul privaților, nu sunt de acord cu acele măriri substanțiale de salarii. Cred că trebuie găsite soluții pentru ca cei din mediul privat să poată să plătească, dacă nu chiar atât de mult, măcar să-și plătească angajații aproape la fel ca și cei din sistemul bugetar”, a declarat Lazăr.

El a mai arătat că angajatorii din mediul privat nu-și permit nici să dea zile libere, așa cum se întâmplă pentru angajații din instituții.

Liderul ALDE Alba a mai spus că va cere și sprijinul altor colegi de-ai săi, din țară, pentru a iniția un proiect prin care să se echilibreze, din acest punct de vedere, balanța dintre angajații la Stat și cei de la privat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea