// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Creșterea alocației pentru copii va duce la majorarea deficitului

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, susține că majorarea alocației pentru copii a fost o inițiativă populistă a Partidului Național Liberal și va duce la o creștere a deficitului. El a mai spus că ar fi apreciat amendamentul, dacă pentru această măsură s-ar fi propus diminuarea bugetului ”Serviciilor”.

”Acel amendament al PNL-ului la Legea Bugetului pe 2019, de majorare a alocației pentru copii, eu consider că a fost populist. Alianța de la guvernare a fost de acord și o să fie mărită alocația, ceea ce o să ducă la creșrterea deficitului bugetar, dacă nu mă înșel, de la 2,55% la 2,75% și o să vedeți că nu peste mult timp cei din PNL vor striga că a crescut deficitul. Dar trebuie să iei banii aceia de undeva! Eu eram de acord și apreciam foarte mult dacă cei din PNL spuneau că sunt prea mulți bani pentru Servicii – SRI, SPP, STS etc. – Dacă i-o luau înainte lui Liviu Dragnea sau celor de la guvernare care au propus o diminuare a bugetului Serviciilor și ar fi spus că de acolo trebuie să luăm bani și să-i dăm pentru alocațiile pentru copii, atunci pălăria jos! (…) Avem nevoie de toate Serviciile, dar nu cred că e nevoie de atâția bani pentru interceptări, pentru urmăriri și pentru tot felul de acțiuni politice, pentru că vedeți, pe zi ce trece, că ce au făcut de la Băsescu încoace, pentru că el a fost răul cel mai mare, se cheltuiesc tot mai mulți bani. (…) Părerea mea este că sunt aruncați prea mulți bani acolo, și de acolo trebuiau luați bani pentru creșterea alocațiilor”, a declarat Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419