Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: Victor Ponta nu are motive să demisioneze! Bătălia politică trebuie dusă în Parlament, nu la DNA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Alba susţine că premierul Victor Ponta trebuie să-şi continue mandatul pentru că „politica se face în Parlament” şi nu la DNA, potrivit unui comunicat de presă.

Este suspect că acest dosar apare în ziua în care PNL depune moţiune de cenzură! Guvernul trebuie să îşi ducă mai departe activitatea, cu Victor Ponta premier! Aşa cum ştim cu toţii, Victor Ponta a devenit premier în baza unui Ioan Dirzu05mandat clar primit de la cetăţeni la alegerile din 2012, mandat pe care trebuie să îl ducă pană la capăt!

“În opinia mea, este dreptul opoziţiei PNL-PDL să depună moţiune de cenzură, dar eu sunt de părere că orice bătălie politică, într-o ţară democratică, să se ducă în Parlament! Totodată am fost şi rămân optimist că majoritatea parlamentară actuală este unită şi a demonstrat acest lucru ori de câte ori a fost pusă la încercare! Eu am convingerea că Guvernul Ponta trebuie să-şi continue munca şi să finalizeze proiectele importante pentru cetăţenii ţării, în perioada următoare – Cod Fiscal, Legea Salarizării şi multe altele” susţine deputat Ioan Dîrzu.

Preşedinte PSD Alba, Deputat Ioan Dîrzu

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea