Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, mesaj pentru primarul Mircea Hava: Îl provocăm să candideze să primească bătaie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Ioan Dîrzu a spus, joi, că PSD Alba îl provoacă să candideze, la Primăria Alba Iulia, pe actualul edil, Mircea Hava, ”să primească bătaie”.

Ioan Dirzu06Președintele PSD Alba a afirmat că singurul obiectiv cu care se mândresc albaiulienii, și cam de mult timp, este Cetatea Alba Carolina.

În acest sens, deputatul a amintit de vizita ambasadorului SUA în România la Alba Iulia. ”A fost chemat să ne viziteze Cetatea. E ceva cu care ne mândrim, dar este singurul și cam de mult timp ne mândrim cu acest obiectiv și atât. Credem că atragerea de fonduri europene în acel proiect era menirea autorității locale. Adică angajații primăriei și-au făcut datoria. Noi așteptăm și alte obiective”, a opinat Ioan Dîrzu.

”Piața a cerut în fața Consiliului județean Alba și a primarului demisii. Asta trebuie să înțeleagă și le vom spune din ce în ce mai des și din ce în ce mai vehement”, a declarat Dîrzu, referitor la protestele de săptămâna trecută generate de tragedia din clubul bucureștean Colectiv.

”Câtă somitate poți să fi să mai ceri un al 7-lea mandat. Dacă n-ai dovedit, și n-ai făcut treabă, în 2 – 3 mandate, du-te domnule acasă”, a mai spus deputatul PSD de Alba.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea