Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: Grație lui Călin Ioan Andreș, orașul Câmpeni primește finanțări importante pentru infrastructură rutieră și spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Am văzut zilele trecute cum in presa din Alba anumiți oameni necunoscuți publicului larg si fără realizări pentru comunitatea locala aduceau acuze false primarului din Câmpeni, Calin Ioan Andreș.Țin in acest sens sa îl asigur de susținerea organizației PSD Alba si sa le transmit cetățenilor din Câmpeni ca prin efortul primarului si cu susținerea Guvernului Ponta astăzi orașul Câmpeni a putut beneficia de finanțări importante pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere si pentru spitalul.

din oraș. Victor Ponta a fost in Apuseni si cunoaște problemele zonei si dorește sa le rezolve. Este suficient sa mergeți pe străzile din oraș sa vedeți cum întreg orașul se schimba in bine prin noile investiții aduse. În contrapondere, Klaus Iohannis nu a fost niciodată in Apuseni cum nu a fost nici la Chișinău sau la Cernăuți. Cum pot oamenii din Apuseni sa voteze un om pentru funcția de președinte care nu a fost niciodată in zona si nu l-a interesat niciodată soarta oamenilor din zona?

Este pentru prima data când Guvernul României decide sa se aplece asupra problemelor reale ale oamenilor din Apuseni si in special din Câmpeni. Acuzele adresate sunt cu atât mai nefondate cu cat ele sunt adresate de oameni care acum doar câteva săptămâni li lăudau pe Calin Andres peste tot.

Alături de echipa Partidului Social Democrat, de Guvernul României si cu Victor Ponta președinte, Câmpeni, zona Apusenilor si întreg județul Alba vor beneficia de finanțări importante care vor permite dezvoltarea comunităților locale si crearea de locuri de munca.

Președinte PSD Alba, deputat Ioan Dîrzu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea