Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: Dragnea e cea mai bună variantă pentru funcția de președinte al PSD. Nu cred că va avea contracandidat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este cea mai bună variantă pentru funcția de președinte al social-democraților, este de părere deputatul Ioan Dîrzu.  

Ioan Dirzu05”Din punct de vedere organizatoric, Dragnea e un tip foarte, foarte, meticulos și foarte bun. Știe cum să vorbească cu primarii, știe de ce are nevoie un primar, știe ce investiții trebuie pentru o regiune. Nu a ars nicio etapă. Rolul unui președinte de partid este să ducă partidul la guvernare (…) Cred că Liviu Dragnea nu va avea contracandidat. A ajuns la deplinătatea experienței administrative și politice. Are răbdare în a asculta și sugestii, și propuneri, și probleme”, a afirmat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Dîrzu.

Președintele PSD Alba a spus că Dragnea este cea mai bună variantă pentru PSD și varianta de care adversarii politici au cea mai puțină nevoie.

Conducerea Partidului Social Democrat a decis ca lunea viitoare să fie convocat Comitetul Executiv, iar pe 11 octombrie să aibă loc Congresul PSD.

Liviu Dragnea a explicat, citat de Hotnews, că, practic, președintele partidului va ales vineri, pe 9 octombrie, pentru ca statutul PSD prevede ca fiecare membru al partidului trebuie sa voteze pentru președinte, drept pentru care trebuie să se adopte un regulament privind procedura de vot. Aceasta ar putea presupune un vot online și un birou electoral.

„Noi avem în statut ca președintele trebuie ales de către toți membrii, ceea ce nu este simplu. Vom respecta aceasta prevedere chiar dacă este foarte greu de realizat. Propunerea mea a fost, și sper să fie aprobata la CEx, ca vineri pe 9 octombrie, prin sistemul de organizare, sa se voteze președintele. Vineri noaptea și sâmbătă să centralizam datele în asa fel încât duminica să avem rezultatul. Congresul o să valideze rezultatul și restul funcțiilor de conducere se vor alege la congres”, a explicat președintele interimar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea