Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Călin Andreş: „Mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor şi le promit că peste 4 ani vor fi mândri că trăiesc în oraşul Câmpeni”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Ioan Călin Andreş este la al treilea mandat de primar în oraşul Câmpeni. Este liberal şi a candidat sub sigla USL la alegerile locale din 2012. Edilul va administra încă 4 ani destinele Capitalei Ţării Moţilor. Ioan Călin Andreş îşi exprimă recunoştinţa şi le mulţumeşte tuturor locuitorilor oraşului Câmpeni şi a localităţilor componente care i-au acordat încrederea lor în 10 iunie. El a fost reconfirmat în funcţia de primar de aproape 70% din cetăţenii cu drept de vot.
„Le mulţumesc celor care au mers la vot şi care au arătat astfel că le pasă de oraşul în care trăim. Procentul mare al celor care m-au votat îmi arată că eforturile depuse în cei 8 ani de mandate nu au fost în zadar, iar realizările mele, ale echipei din primărie cu susţinerea consilierilor locali au fost apreciate de oameni. Mă bucur că oamenii au văzut mai departe de jocurile murdare din campania electorală şi mi-au acordat sprijinul lor pentru încă 4 ani. Promit că nu îi voi dezamăgi, îmi voi respecta promisiunile, voi face tot posibilul să atrag investiţii în oraşul Câmpeni şi să avem un oraş modern, curat, locuri de muncă, să fim mândri peste 4 ani că trăim în Capitala Ţării Moţilor. Avem în desfăşurare proiecte ample care vizează progresul oraşului Câmpeni, dezvoltarea şi modernizarea lui şi implicit bunăstarea localnicilor. Împreună, cu înţelegere şi sprijin reciproc, vom contribui la dezvoltarea comunităţii noastre din toate punctele de vedere. Îi felicit şi pe cei care au câştigat mandat în Consiliul Local şi sper că vom avea o colaborare fructuoasă, că mă vor ajuta să dezvoltăm oraşul şi să îi oferim locul pe care îl merită în judeţul Alba. Uşa mea este deschisă tot timpul celor care au probleme sau care doresc să vină cu idei, cu sugestii, pentru că doar împreună putem reuşi”, spune Ioan Călin Andreş, primarul oraşului Câmpeni.
Ioan Călin Andreş are 40 de ani, este moţ născut în Câmpeni, absolvent al Liceului „Avram Iancu” din Aiud, al Facultăţii de Medicină Veterinară şi Zootehnie, promoţia 1997, specializarea Zootehnie, din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole Cluj-Napoca şi al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. A ales ca la terminarea studiilor să se întoarcă acasă pentru că simte că aici este locul lui şi vrea ca împreună cu localnicii să contribuie la dezvoltarea şi progresul oraşului în care s-a născut şi a crescut. (S.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea