Rămâi conectat

Ştirea zilei

Investiție de peste 8 milioane de lei pentru reabilitarea termică a unor clădiri din Alba Iulia: Licitația , lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Investiție de peste 8 milioane de lei pentru reabilitarea termică a unor clădiri din Alba Iulia: Licitația , lansată în SEAP

Primăria Alba lulia, a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări de izolare termică, necesare obiectivului de investiții: „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Alba Iulia” Lot 2 Bloc 14A, Bloc 13B, Bloc CF11, Bloc MV1-MV7, MV2-MV12 si Lot 3 Bloc D3-D4, Bloc D2 – D3, Bloc 8”. Investiție în valoare de 8.269.643,18 de lei, fără TVA.

Scopul proiectului este cel de a îmbunătății eficiența energetică a blocurilor de locuințe construite în perioada 1950-1990, astfel încât, prin această, să se producă reduceri de consumuri energetice, de costuri de întreținere, de emisii CO2 și implicit imbunătățirii a confortului interior al locuințelor.

Obiectivul general al acestui proiect este de creștere a performanței energetice a cinci construcții rezidențiale din municipiul Alba Iulia cu 548 de apartamente destinate locuirii, în contextul asigurării unei calități optime de viață a locuitorilor acestora.

Obiectul achiziţiei: Se vor achiziţiona lucrări de execuție în cadrul proiectului: “Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din municipiul Alba Iulia – lot 2 “ pentru două blocuri de locuințe cu 203 de apartamente – Bloc MV1-MV7 și MV2- MV12.

Lucrările de intervenție stabilite prin proiectul tehnic aferent fiecărui bloc de locuințe implicat sunt:

  • izolare termică a părții opace a fațadelor;
  • înlocuire tâmplărie, închideri de balcoane;
  • termoizolari ale planșeului peste ultimul etaj;
  • izolare termică a planșeului peste subsol la blocurile cu apartamente la parter destinate locuirii;
  • lucrări de reparații fațadă și pregătire suprafață pentru aplicare termosistem;
  • finisaje exterioare;
  • reabilitare de șarpante;
  • lucrări de demontare/ montare instalații montate aparent pe bloc;
  • modernizări lifturi după caz;
  • termoizolare socluri și executare trotuare gardă acolo unde sunt apartamente la parter.

Blocul MV1 – MV7 a fost finalizat în anul 1987 fiind prevăzute măsuri constructive de protecție seismică, conform normativelor în vigoare la acea dată.

Clădirea este format din apartamente cu o camera, un număr de 23; cu 2 camere un număr de 24 , cu 3 camere un număr de 18, cu 4 camere un număr de 24 apartamente, total 89 de apartamente.

În cadrul complexului de blocuri, sunt vizate lucrări de izolare termică, lucrări de șarpantă și de învelitori și lucrări conexe, lucrări de fațade și instalare de uși, ferestre și de elemente conexe, în valoare de 3.321.126,81 de lei.

Blocul MV2 – MV12 a fost finalizat în anul 1988 fiind prevăzute măsuri constructive de protecție seismică, conform normativelor în vigoare la acea dată.

Clădirea este format din apartamente cu o camera un număr de 24 ; cu 2 camere un număr de 26 , cu 3 camere un număr de 33 apartamente,cu 4 camere un număr de 29 apartamente, cu 5 camere un număr de 1 apartament, cu 6 camere un număr de 1 apartament, în total un număr de 114 de apartamente.

Pentru complexul MV2 – MV12, sunt vizate lucrări de izolare termică, lucrări de șarpantă și de învelitori și lucrări conexe, instalare de uși, de ferestre și de elemente conexe și lucrări de fațade, în 4.948.516,37 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici Zeci de credincioși ortodocși au fost prezenți vineri, 10 mai 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de Izvorul Tămăduirii, pentru a asculta slujba de sfinţire a apei şi pentru a lua cu ei Aghiasma Mică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea