Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Între 23-25 iunie: Festivalul “Bikers Party Alba Iulia” – o sărbătoare a tuturor iubitorilor “monștrilor” pe două roți. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul reunește la Alba Iulia membrii cluburilor de motociclism din întreaga țară, cărora li se vor adăuga și alți invitați, într-o sărbătoare a tuturor iubitorilor “monștrilor” pe două roți.

”Scopul festivalului este campania caritabilă destinată Centrului Maria Beatrice Alba Iulia, unde mulți copii cu dizabilități și accidentați din întreaga țară sunt tratați in cele mai bune condiții. De aceea prin această campanie încercăm să ajutăm cu sprijinul fiecăruia, la dotarea cu echipament terapeutic de care au nevoie”, spun organizatorii.

Manifestarea este structurata pe trei zile in care peste 1500 de motociclisti se vor intalni la Alba Iulia, unde vor avea loc parade ale motocicletelor – “campaniile de constientizare a motociclistilor in trafic”, costumelor și dotarilor auxiliare, jocuri si concursuri interactive, concerte si recitaluri ale unor formatii rock din Romania. Festivaluri de acest gen au loc de mai multi ani in alte orase din Romania (Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Ghiorgheni, Bacau, Oradea, Zalau etc. ), unde au capatat o adevarata traditie.

”BIKERS PARTY ALBA IULIA 2017 este un eveniment deosebit de spectaculos, care va atrage prin ineditul si frumusetea sa categorii de populatie foarte diversificate, de toate varstele. Anticipam prezenta zilnica a unui numar mare de persoane, care vor putea admira motocicletele, noi sau old-timere, viu colorate sau cromate, cu forme clasice sau futuriste, o sursa nesfarsita de atractie pentru orice varsta. Concursurile si demonstratiile de indemanare care vor avea loc zilnic vor incanta invitatii si vor da un plus de spectaculozitate evenimentului. Participarea publicului larg alaturi de motociclisti are ca scop crearea unei atmosfere plina de sarbatoare, de un dinamism si culoare cu totul deosebite. Cel mai spectaculos moment al acestei manifestari va fi parada motociclistilor prin orasul nostru. Speram ca a doua editie BIKERS PARTY ALBA IULIA 2017 sa fie un succes si mai mare ca si prima editie, de aceea ne propunem sa facem din acesta cel mai mare festival din Romania, in “Cetatea Marii Uniri “si un punct de reper pentru toti motociclistii din Europa”, a explicat reprezentantul clubului de motociclism Alba Riders.

*DESFASURARE BIKERS PARTY ALBA IULIA 2017

Vineri 23 iunie 2017, festivalul va incepe la ora 11 cu deschiderea portilor in asteptarea membrilor cluburilor de motociclism din tara si a tuturor invitatilor. Acestia vor fi primiti de reprezentantii clubului de motociclism “Alba Riders“ si vor fi intimpinati cu slanina si tuica la Pensiune Drumul Dragostei. Ziua de vineri va continua cu concursuri care se va incheia cu concerte .

Sambata 24 iunie 2017, va avea loc parada festivalului. Unde se preconizează un numar foarte mare de motociclisti care se vor alinia la iesirea din camping, de unde vor veni spre Alba Iulia, traversand orasul. Dupa aceea, coloana de motociclisti se va intoarce la Drumul Dragostei, unde vor fi organizate concursuri distractive. Seara, pe scena special amenajata vor avea loc concerte, urmate de party.

Duminca 25 iunie 2017, la ora 11: 00 se va inchide evenimentul.

PROGRAM FESTIVAL BIKERS PARTY ALBA 2017                                            

*VINERI 23 IUNIE                

11:00 Deschiderea portilor; Concursuri moto
17:00 Concursuri distractive
19:00 Dechiderea concertelor
20:00 Concert Sanctuar
21:00 Decernarea premilor
22:00 Concert Wild Angels (Andy Ghost)
23:00 Concert Magica
1:00 Program liniste

*SAMBATA 24 IUNIE                                

12:00 Parada moto(constientizare a motociclistilor in trafic)
15:00 Concurs custom
16:00 Concursuri distractive
19:00 Deschiderea concertelor
21:00 Decernarea premilor
20:00 Concert Ataria
22:00 Concert Krepuscul
23:00 Concert KEMPES Erotic Show 18+
01:00 Program liniste

*DUMINICA 25 IUNIE                         

11:00 Inchiderea oficiala a evenimentului

Programul poate suferi modificari pe parcursul evenimentului sau in timpul acestuia, functie de diverse imprejurari


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea