Într-o partidă de verificare, Someșul Gilău – Fortuna Lunca Mureșului 2-1 (2-0) | Trupa lui Gabriel Cotoară încă nu știe dacă joacă în prima etapă, la Baia de Arieș

În ultima partidă de verificare a iernii, disputată la Cluj, pe terenul sintetic din parcul “Babeș”, Someșul Gilău a învins Fortuna Lunca Mureșului, scor 2-1 (2-0). Pentru formația din Alba a punctat R. Trif, după pauză.

Fortuna: D. Cristea – R. Moldovan, Georgiu, Cecălecean, Iakab – Divricean – Nemeș, Bălței (în probe), R. Miclea, Spinean – Gh. Rîșniță. Au mai intrat: Răzvan Stoica, Rareș Stoica, R. Trif, Zoltan. Antrenor Gabriel Cotoară. Oponenta revelației Ligii a IV-a Alba este clasată pe penultima poziție în Liga a IV-a din Cluj la finele primei părți a campionatului.

Deocamdată formația condusă de Gabriel Cotoară nu știe sigur dacă va evolua în prima etapă a returului. Asta întrucât adversarul, Arieșul Apuseni Baia de Arieș, nu este sigur că va începe returul, vehiculându-se un posibil abandon, din pricina crizei de efectiv. Moții așteaptă în aceste zile concretizarea unor împrumuturi de jucători de la divizionare terță Unirea Alba Iulia, la nivelul juniorilor A, în caz contrar fiind foarte posibil să renunțe la competiție.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...