Ziarul Unirea

Într-o partidã de verificare Sănătatea Cluj – FC Unirea Alba Iulia 0-1 (0-1)

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În al treilea amical al iernii, primul joc după cel cu „cântec” cu FC Cisnădie, întrerupt în minutul 29, FC Unirea Alba Iulia a jucat azi în deplasare cu Sănătatea Cluj (locul 9 în Seria a 6-a a Ligii a 3-a). „Viruşii verzi” sunt antrenaţi de un fost unirist, Marius Semeniuc şi în toamnă au întâlnit Steaua în 16-imile Cupei României. Unicul gol al meciului început cu o oră întârziere pentru înlăturarea zăpezii de pe suprafaţa de joc, a fost înscris de Pleniceanu (29, din penalty), la o fază în care Pecarov a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă.

Antrenorul Stelian Gherman a început cu formula: Pascal – Mădularea, Schuller, I. Şerban, Bucurică – Cl. Oara, D. Militaru, Pleniceanu, Al. Giurgiu – S. Mureşan, Pecarov, au mai intrat la reluare Lasc, Toderaş – Negură, R. Moga, I. Stan, Ciofu, Potopea, Al. Man, Oniga, Căt. Ivaşcu, Ban (Gloria Arad) şi M. Mariş (Unirea Floreşti), ultimii doi în probe. Au absentat din motive medicale A. Ianc, M. Tănasă, Bălu, I. Grozav, M. Pistol, Contor, M. Oprea, G. Croitoru şi Bumbac (învoit). În distribuţia amfitrionilor s-au regăsit şi Pâglişan, Ghiorma, C. Vădana (foşti la Alba Iulia), dar şi Kiss sau Miclăuş.
„Alb-negrii” mai au în această săptămână un alt joc test, sâmbătă, 11 februarie, în deplasare, cu Seso Câmpia Turzii (locul 6 în Seria a 6-a).
(H.D.M.)

ELIT

Dan HENEGAR