Într-o partidă amicală, Metalurgistul Cugir – LPS Cetate Deva 1-0 (0-0) | Șuteu – gol, pentru a treia victorie în jocurile de pregătire

Metalurgistul Cugir a disputat pe propriul teren, al treilea joc de verificare al iernii, cu LPS Cetate Deva, prilej cu care echipa de sub Drăgana a încheiat stagiul de pregătire la domiciliu, meci câștigat cu scorul de 1-0 (0-0). Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de veteranul Alin Șuteu (72), reluare cu capul după un corner.

A fost a treia victorie din tot atâtea jocuri în această iarnă pentru trupa condusă de Lucian Itu, celelalte meciuri fiind 3-1 cu Spicul Daia Română și 3-0 cu CS Universitatea Alba Iulia.

Metalurgistul: Toilă – Dohotariu, I. Grozav, Itu, Vitinha – Șaucă, Cocan, M. Neagu, Dicu P. Păcurar, M. Lupu, iar la reulare a fost rulat întregul efectiv, inclusiv spaniolul Jimenez

Programul meciurilor de verificare cuprinde întâlnirile cu U” Cluj (15 februarie, în deplasare) LPS Cetate Deva (miercuri, 19 februarie), “și Sticla Arieșul Turda (22 și 29 februarie).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...